LANGAT

Näiltä sivuilta löydät kaikki lankakauppa Kässäkerho Pom Pomin valikoimissa olevat langat. Verkko- ja kivijalkakaupassa on tarjolla niin omia, vain meillä myynnissä olevia Pom Pom -lankoja kuin ihania, erilaisia ja tarkoin valikoituja lankaherkkuja muiltakin valmistajilta.

Voit myös selata lankoja materiaalin, vahvuuden, ominaisuuksien tai valmistajan mukaan. Klikkaa linkkejä ja löydä uusi lempilankasi!

Verkkokauppamme palvelee ripeästi, arkipäivisin ennen klo 13 tulleet tilaukset lähetämme matkaan useimmiten samana päivänä. Toimitamme tilaukset Manner-Suomeen Postin kirjeinä (4,60€) ja paketteina (6,80€) sekä DHL Express -kotiinkuljetuksella (12,90€). Tilaukselle käytössä olevat toimitustavat riippuvat sen sisällöstä ja yhteispainosta. Tarkemmat toimitusehdot löydät täältä.

Kaikki kotimaan yli 120 €:n tilaukset toimitetaan toimituskuluitta.

Ahvenanmaalle tilauksia toimitetaan DHL Express -kotiinkuljetuksella (10,40€) ja ulkomaille DHL Express Worldwide -kotiinkuljetuksella (alk. 18,50€).

Voit myös noutaa verkkokaupassa tekemäsi tilauksen Kuopion myymälästämme, tai tulla ostoksille kivijalkakauppaan monipuolisten lankojen sekä muiden kässätarvikkeiden äärelle.