SUOMALAINEN VILLA

Suomalainen villa ja kotimainen villalanka on superhyvä ja ekologinen materiaalivalinta monenlaisiin neuletöihin. Suomalaisten lampaiden villoista valmistetut langat ovat upean luonteikkaita, kestäviä ja monikäyttöisiä villalankoja.

Alkuperäislammasrotumme suomenlampaan villa on pehmeää, kiiltävää, laadukasta ja likaa hylkivää. Suomenlampaan villaa voidaan myös sekoittaa esimerkiksi liharotuisten lampaiden villoihin. Sekoituksella lankaan saadaan kuohkeutta ja lempeää jämäkkyyttä.

Kässäkerho Pom Pomin 100% suomalaisista villoista valmistetut Suoma-langat on kehrätty Suomessa. Langat värjätään ja viimeistellään käsin omassa värjäämössämme Kuopiossa.

Paksummat DK-vahvuiset Suoma-langat Suoma Single DK (yksisäikeinen) ja Suoma DK (kaksisäikeinen) on valmistettu 100% suomenlampaanvillasta. Ne sopivat erityisen hyvin paitojen, vaikkapa kirjoneulepuseroiden materiaaliksi.

Pehmoinen, yksisäikeinen Suoma Single on supersuosittu ohuempi villalanka herkullissa väreissä. Riittoisa, fingering-vahvuinen lanka on omiaan erilaisiin ohkaisempiin neuleisiin, kuten huiveihin ja neuletakkeihin.

Näytetään kaikki 3 tulosta

Näytetään kaikki 3 tulosta