Pom Pom Bertha BFL Sock

25,00 

 

  • Käsinvärjätty lanka
  • Vyyhdin koko: 100 g / 425 m
  • Koostumus: 75% superwash-käsitelty Bluefaced Leicester -lampaan villa, 25% nylon
  • Puikkosuositus: 2–3,5 mm käyttökohteesta ja käsialasta riippuen
  • Suositeltu neuletiheys: 28 s / 10 cm
  • Langan vahvuus: Fingering
  • Suosittelemme langalle käsinpesua tai pesukoneen käsinpesuohjelmaa, jotta värit säilyvät pitkään
  • Käsinvärjätty Kuopiossa
  • Valmistaja: Kässäkerho Pom Pom
  • Yksi avattu vyyhti eli 100 g lankaa kulkee mainiosti kirjeenä

Etsinnässä käsinvärjätty sukkalanka? Vaiko sittenkin laadukas, ohkainen lanka muihin asusteisiin tai vaatteisiin? Pom Pomin oma Bertha BFL Sock on näitä molempia!

Nimesimme tutun BFL Sock -lankamme syyskuussa 2022 Berthaksi. Monikäyttöinen käsinvärjätty sukkalanka Bertha on osa Beloved by Pom Pom -perhettä, Kässäkerho Pom Pomin omien lankojen sarjaa. Lanka säilyy käsinvärjättynä mutta sen värikartta muuttuu pikkuhiljaa Beloved-sävyjen mukaiseksi. Ensimmäiset uudet sävyt ovat Mists and mellow, Morningside heights, To sit in silence & Where the reeds sway. Lisäksi Ruso-sävy sai uuden nimen Almost like yesterday.

Kuopiossa käsinvärjätty Betha BFL Sock -lanka on fingering-vahvuinen Bluefaced Leicester -lampaan villan ja nylonin sekoite, joka sopii sukkien lisäksi ihan kaikkiin muihinkin neuleisiin huiveista villapaitoihin ja -takkeihin. BFL-kuitu on erityisen pehmeä, kestävä ja hyvin laskeutuva villakuitu. Käsinvärjätyt sävyt hehkuvat tässä lankapohjassa upeasti.

POM POM BFL SOCK -LANGALLE SUUNNITELTUJA OHJEITA

MUITA OHJESUOSITUKSIA POM POM BFL SOCK -LANGALLE

POM POMIN KÄSINVÄRJÄTYISTÄ LANGOISTA

Langat värjätään pienissä erissä (tällä hetkellä max. 10 kpl kerrallaan). Käsinvärjättyjen lankojen saatavuus vaihtelee mm. pohjalangan varastotilanteen ja värjäysaikataulun mukaan. Kaikkia sävyjä ei välttämättä ole saatavilla jatkuvasti.

Yksiväristen lankojen sävyt ovat semi-solideja, joten värin tummuusaste hieman vaihtelee. Langassa saattaa olla myös värikylläisempiä kohtia. Kaikki moniväriset vyyhdit ovat uniikkeja. Vyyhtien sävyt vaihtelevat myös värjäyserän sisällä, joten eränumerointi on vain suuntaa antava. Isommissa neuleissa suosittelemme raidoittamaan työtä kahdelta kerältä ja varaamaan työhön riittävästi lankaa kerralla. Tilatessasi useamman vyyhdin samaa väriä, pyrimme laittamaan sinulle saman värjäyserän lankoja, mutta aina se ei ole mahdollista. Silloin pyrimme katsomaan, että langat olisivat mahdollisimman samanlaisia. Epävarmoissa tilanteissa olemme yhteydessä sinuun ennen tilauksen hyväksymistä.

Pyrimme kuvaamaan kaikki langat mahdollisimman todenperäisesti. Kuvassa näkyvät vyyhdit ovat esimerkkejä värisävystä eikä lankoja kuvata aina uudelleen erän vaihtuessa. Saamasi vyyhti ei siis välttämättä ole sama kuin kuvassa. Muistathan myös, että näyttö saattaa vääristää sävyjä.

Lähetämme omista käsinvärjätyistä langoista mielellämme tarvittaessa myös pienet värimallit veloituksetta. Voit tilata mallit muun tilauksen yhteydessä mainitsemalla asiasta verkkokaupan kassalla kommenttikentässä tai voit tilata mallit myös sähköpostilla: shop@pompom.fi. Kerro viestissä missä lankapohjassa ja värissä mallin tai mallit haluat.

KURKKAA INSPIRAATIOTA INSTAGRAMISTA

#pompombertha & #pompombflsock