OMPELUKAAVAT

Kässäkerho Pom Pomista löydät kätevät paperiset ompelukaavat usealta kotimaiselta ja ulkomaiselta kaavavalmistajalta. Valikoimissamme on monipuoliset kaavat niin monenlaisten mekkojen ja paitojen kuin kivojen hameiden ja housujenkin ompeluun sekä erilaisiin takkeihin. Verkkokaupastamme sekä Kuopion kivijalkaputiikkimme hyllystä hankit ihanat ompelukaavat naisille sekä myös muutaman unisex-ompelukaavan sekä asusteen!

Kaavat sisältävät ompeluohjeet joko suomeksi tai englanniksi. Suomenkieliset kaavat on merkattu tuotteen nimeen kirjaimilla FI, englanninkieliset kirjaimilla EN. Omista ompelukaavoistamme on saatavana sekä suomen- että englanninkielinen vaihtoehto. Useimmista kaavoista löytyy myös selkeät kuvalliset ompeluohjeet.

Kaavojen vaikeusaste vaihtelee helposta haastavaan. Osa kaavoista sisältää kaksi eri mallivaihtoehtoa, kuten mekon ja paidan kaavan, jolloin yhdestä kaavasta on iloa pitkäksi aikaa! Tunnistat nämä kaavat merkinnästä 2-in-1 -kaava.

Pom Pomin omat suositut Monday-, Tuesday- ja Wednesday-kaavat sopivat aloitteleville ompelijoillekin. Muut suomalaiset ompelukaavat tulevat meille Me and Kiddo Patternsilta, Named Clothingilta sekä Sumeelta. Ulkomaisia kaavavalmistajia edustavat brittiläinen Merchant & Mills, ruotsalainen The Assembly Line sekä amerikkalainen Sew Liberated.

Kangassuositukset sekä kankaanmenekin löydät kullekin kaavalle tuotteen omalta sivulta.

Kurkkaa kangasosastoltamme ihanat pellavakankaat, puuvillat ja viskoosit ompelukaavojen kaveriksi!