CHIAOGOO

ChiaoGoo on yksi arvostetuimmista ja tykätyimmistä puikkovalmistajista neulemaailmassa. ChiaoGoo-puikot ja lisäosat ovat tunnettuja laadukkuudesta niin materiaalin kuin yksityiskohtienkin osalta. Puikkojen punaiset kaapelit ovat tulleet tutuiksi niinä muistittomina kaapeleina, jotka eivät pitkässäkään säilytyksessä jää ikävälle kierteelle. ChiaoGoon puikot ovat siis todellakin ansainneet lisänimensä puikkojen Ferrarit!

ChiaoGoo-puikot ja lisäosat suunnitellaan Amerikassa ja valmistetaan Kiinassa. Puikkoja valmistava firma on perheyritys, jolla on pitkät perinteet käsillä tekemisen parissa. Nimi ChiaoGoo juontaa juurensa yrityksen perustaneiden veljesten äitiin, joka oli neuloja ja aina uusien puikkojen tarpeessa. Sana tarkoittaa erittäin taitavaa naista.

Kässäkerho Pom Pomin valikoimista löydät ChiaoGoon Red Lace -pyöröpuikot, ruostumattomasta teräksestä valmistetut sukkapuikot sekä metalliset ja bambuiset vaihtopääpuikot, kaapelit ja tarvikkeet. Useammatkin puikot kulkevat verkkokaupasta tilattuna näppärästi kirjeessä, mutta akuuttimpaan puikkotarpeeseen suosittelemme toimitustavaksi nopeampaa pakettia. Olet myös lämpimästi tervetullut puikko-ostoksille Kuopion myymäläämme.