Pom Pom Suoma Single

10,00 12,00 

Suoma Singlen Harma- ja Valko-lankapohjat ovat loppu varastostamme, joten niiden tai niille värjättyjen sävyjen tulevasta saatavuudesta ei valittavasti ole tietoa. Vaihdamme vuoden -22 aikana kehräämöä, joten toivottavasti saadaan syksyn aikana Suomaa taas kunnolla hyllyyn.

 

  • Käsinvärjätty lanka
  • Vyyhdin koko: 50 g / 205 m
  • Koostumus: 100% suomenlampaan villa, non-superwash
  • Puikkosuositus: 3–4 mm käyttökohteesta ja käsialasta riippuen
  • Suositeltu neuletiheys: 24–26 s / 10 cm
  • Langan vahvuus: Fingering
  • Hellävarainen käsinpesu ja tasokuivaus
  • Kehrätty Suomessa ja värjätty käsin Kuopiossa ♥
  • Valmistaja: Kässäkerho Pom Pom
  • Kaksi avattua vyyhtiä eli 100 g lankaa kulkee mainiosti kirjeenä

Suoma Single on Pom Pomin ihana suomenlampaan villasta Suomessa kehrätty käsinvärjätty lanka. Tämä yksisäikeinen villalanka on kevyttä ja pehmeää. Suoma Single on omiaan erityisesti huiveissa sekä kevyissä paidoissa ja takeissa. Kuohkea, fingering-vahvuinen karstalanka on riittoisaa ja vähän pörheää.

Pom Pom Suoma Single värjätään käsin Kuopiossa pienissä erissä. Langan murretut, toisiinsa upeasti sointuvat sävyt antavat neuleelle eläväisen neulepinnan. Käsinvärjätty lanka sopii mainiosti neulottavaksi myös toisen langan, kuten vaikkapa silkkimohairin kaverina.

Suoma Single on yllättävän riittoisaa lankaa. 50 gramman kerällä on 205 metriä lankaa. Naisen M-kokoiseen neulepaitaan kannattaa varata n. 250 g lankaa.

SUOMA SINGLE -LANGALLE SUUNNITELTUJA OHJEITA

MUITA OHJESUOSITUKSIA SUOMA SINGLE -LANGALLE

POM POMIN KÄSINVÄRJÄTYISTÄ LANGOISTA

Langat värjätään pienissä erissä (tällä hetkellä max. 15 kpl kerrallaan). Käsinvärjättyjen lankojen saatavuus vaihtelee mm. pohjalangan varastotilanteen ja värjäysaikataulun mukaan. Kaikkia sävyjä ei välttämättä ole saatavilla jatkuvasti.

Yksiväristen lankojen sävyt ovat semi-solideja, joten värin tummuusaste hieman vaihtelee. Langassa saattaa olla myös värikylläisempiä kohtia. Kaikki moniväriset vyyhdit ovat uniikkeja. Vyyhtien sävyt vaihtelevat myös värjäyserän sisällä, joten eränumerointi on vain suuntaa antava. Isommissa neuleissa suosittelemme raidoittamaan työtä kahdelta kerältä ja varaamaan työhön riittävästi lankaa kerralla. Tilatessasi useamman vyyhdin, pyrimme laittamaan sinulle saman värjäyserän lankoja, mutta aina se ei ole mahdollista. Silloin pyrimme katsomaan, että langat olisivat mahdollisimman samanlaisia. Epävarmoissa tilanteissa olemme yhteydessä sinuun ennen tilauksen hyväksymistä.

Pyrimme kuvaamaan kaikki langat mahdollisimman todenperäisesti. Kuvassa näkyvät vyyhdit ovat esimerkkejä värisävystä eikä lankoja kuvata aina uudelleen erän vaihtuessa. Saamasi vyyhti ei siis välttämättä ole sama kuin kuvassa. Muistathan myös, että näyttö saattaa vääristää sävyjä. Tuotannollisista syistä lanka saattaa sisältää solmuja.

Lähetämme omista Pom Pom -langoistamme mielellämme tarvittaessa myös pienet värimallit veloituksetta. Voit tilata mallit muun tilauksen yhteydessä mainitsemalla asiasta verkkokaupan kassalla kommenttikentässä tai voit tilata mallit myös sähköpostilla: [email protected] Kerro viestissä missä lankapohjassa ja värissä mallin tai mallit haluat.

KURKKAA INSPIRAATIOTA INSTAGRAMISTA

#pompomsuomasingle