Pom Pom Juno

8,90 

 

Esittelimme Junon sävyjä Instagram-livessä 3.8.2022. Tallenteen pariin pääset tästä.

 

  • Kerän koko: 50 g / 175 m
  • Koostumus: Min. 95% kierrätysvilla, 5% muut kuidut
  • Puikkosuositus: 3,5 mm käyttökohteesta ja käsialasta riippuen
  • Suositeltu neuletiheys: 23 s / 10 cm
  • Langan vahvuus: Sport
  • Käsinpesu, tasokuivaus
  • Valmistaja: Kässäkerho Pom Pom
  • Valmistettu Ranskassa

Innoissamme ja ylpeänä esittelemme Pom Pomin uuden luottolangan ja haaveidemme täyttymyksen: kierrätysvillalanka Junon. Juno on syntynyt kaipuusta monikäyttöiselle sport-vahvuiselle langalle, ja se on värjätty uudelle unelmiemme värikartalle. Lanka valmistetaan Ranskassa 100% kierrätyskuiduista.

Junon kierrätyskuitu on peräisin käytetyistä villavaatteista. Kierrätetyt vaatteet lajitellaan, revitään massaksi ja kehrätään uudeksi langaksi. Tuotannossa pyritään käyttämään tekstiilejä, joissa on mahdollisimman suuri villapitoisuus. Tämän vuoksi Juno-langassa villakuidun osuus on vähintään 95%. Loput 5% ovat vaatteissa mukana olleita muita kuituja.

Nelisäikeinen Juno on mahtava jokapaikanlanka: se sopii kaikenlaisiin asusteisiin ja vaatteisiin, kuten huiveihin, pipoihin, takkeihin ja paitoihin. Juno loistaa niin sileänä pintana kuin erilaisissa pintaneuleissa ja palmikoissakin, ja yhtä lailla yksivärisissä töissä kuin vaikkapa raidoitetuissa neuleissa. Superihanaa jämäkkä lanka on myös kirjoneuleissa. Juno-kierrätysvillalanka on pehmeää ja tasalaatuista, miellyttävän tuntuista sekä puikolla että valmiina työnä ja se pitää muotonsa hyvin. Juno sopii myös yhdistettäväksi vaikkapa silkkimohairlankaan.

Junon pinta on kaunis ja eläväinen, hienovaraisesti meleerattu ja mattamainen. Pom Pomin oman, uudistetun värikartan sävyt toistuvat langassa upeasti. Uudessa värikartassa lankojen nimet ovat kuin pieniä runoja. Juno on Kässäkerho Pom Pomin ensimmäinen ei-käsinvärjätty oma lanka. Lanka kehrätään ja värjätään Pom Pomille Ranskassa.

Naisen M-kokoinen neulepaita syntyy noin 400 grammasta lankaa, pipoon kannattaa varata pari kerää Junoa.

Lähetämme omista Pom Pom -langoistamme mielellämme tarvittaessa myös pienet värimallit veloituksetta. Voit tilata mallit muun tilauksen yhteydessä mainitsemalla asiasta verkkokaupan kassalla kommenttikentässä tai voit tilata mallit myös sähköpostilla: shop@pompom.fi. Kerro viestissä missä lankapohjassa ja värissä mallin tai mallit haluat.

Tuotannollisista syistä lanka saattaa sisältää solmuja.

JUNO-LANGALLE SUUNNITELTUJA OHJEITA

  • Kokko-huivi – Heidi Alander / Sadelma Knits
  • TULOSSA: Pompsu-kirjoneulepaita – Anna Johanna

MUITA OHJESUOSITUKSIA JUNO-LANGALLE

KURKKAA INSPIRAATIOTA INSTAGRAMISTA

#pompomjuno