Pom Pom Linnea DK

23,00 26,00 

IN ENGLISH BELOW ↓

 

  • Vyyhdin koko: 100 g / 233 m
  • Koostumus: 70% eurooppalainen luomuvilla, 30% belgialainen pellava
  • Puikkosuositus: 4–4,5 mm käyttökohteesta ja käsialasta riippuen
  • Suositeltu neuletiheys: 20–22 s / 10 cm
  • Langan vahvuus: DK
  • Hellävarainen käsinpesu ja tasokuivaus
  • Kehrätty Perussa, käsinvärjätty Kuopiossa
  • Yksi avattu vyyhti eli 100 g lankaa kulkee mainiosti kirjeenä
Poista

Pom Pomin ihanat Linnea-langat muuttuvat kesän 2022 aikana käsinvärjätyistä langoista värjäämössä värjätyiksi. Lankapohjat Linnea Light ja Linnea DK pysyvät samoina ihanina villa-pellava-sekotteina mutta langan saatavuus ja tasalaatuisuus paranevat isompien eräkokokojen myötä. Muutos mahdollistaa myös käsinvärjättyä lankaa edullisemman hinnan, uusi hinta on 23€/100g. Linnea-lankojen uudet sävyt värjätään PMK Värjäämössä Kyröskoskella.

Lisäksi Pom Pomin omien lankojen sävykarttoja yhtenäistetään ja sävyt saavat uudet nimet. Tähän mennessä Linneoista värjäämössä värjätyksi muuttuneet ja uuden nimen saaneet sävyt:

– Minttu, uusi nimi Nestlings sing
– Lokakuu, uusi nimi Harvest moons
– Laventeli, uusi nimi Mists and mellow

Pom Pom Linnea DK on ihana DK-vahvuinen suosikkilanka, jossa yhdistyy kaksi rakastamaamme kuitua: villa ja pellava. Linnea DK -langassa on 70% GOTS-sertifioitua luomuvillaa ja 30% pellavaa ja se on uskomattoman pehmeää, keveää ja kauniisti laskeutuvaa. Pellava tuo lankaan ripauksen rouheutta ja sävyihin ihanaa utuisuutta.

Kolmisäikeinen Linnea DK sopii erinomaisesti vaikkapa paitoihin ja villatakkeihin, mutta myös asusteisiin. Aivan erityisen ihanaa se on kirjoneuleissa! Naisen M-kokoinen neuletakki tai -paita valmistuu n. 400–500 grammasta lankaa.

Ohuempaan villa-pellava -lankatarpeeseen kannatta kurkata Linnea Light, Pom Pom Linnea DK:n ohkaisempi sisarus.

LINNEA DK -LANGALLE SUUNNITELTUJA OHJEITA

MUITA OHJESUOSITUKSIA LINNEA DK -LANGALLE

POM POMIN KÄSINVÄRJÄTYISTÄ LANGOISTA

Langat värjätään pienissä erissä (tällä hetkellä max. 10 kpl kerrallaan). Käsinvärjättyjen lankojen saatavuus vaihtelee mm. pohjalangan varastotilanteen ja värjäysaikataulun mukaan. Kaikkia sävyjä ei välttämättä ole saatavilla jatkuvasti.

Lankojen sävyt ovat semi-solideja, joten värin tummuusaste vaihtelee. Langassa saattaa olla myös värikylläisempiä kohtia. Isommissa neuleissa suosittelemme raidoittamaan työtä kahdelta kerältä ja varaamaan työhön riittävästi lankaa kerralla. Tilatessasi useamman vyyhdin samaa väriä, pyrimme laittamaan sinulle saman värjäyserän lankoja, mutta aina se ei ole mahdollista. Silloin pyrimme katsomaan, että langat olisivat mahdollisimman samanlaisia. Epävarmoissa tilanteissa olemme yhteydessä sinuun ennen tilauksen hyväksymistä.

Pyrimme kuvaamaan kaikki langat mahdollisimman todenperäisesti. Kuvassa näkyvät vyyhdit ovat esimerkkejä värisävystä eikä lankoja kuvata aina uudelleen erän vaihtuessa. Saamasi vyyhti ei siis välttämättä ole sama kuin kuvassa. Muistathan myös, että näyttö saattaa vääristää sävyjä.

Lähetämme omista käsinvärjätyistä langoista mielellämme tarvittaessa myös pienet värimallit veloituksetta. Voit tilata mallit muun tilauksen yhteydessä mainitsemalla asiasta verkkokaupan kassalla kommenttikentässä tai voit tilata mallit myös sähköpostilla: shop@pompom.fi. Kerro viestissä missä lankapohjassa ja värissä mallin tai mallit haluat.

KURKKAA INSPIRAATIOTA INSTAGRAMISTA

#pompomlinneadk

ABOUT LINNEA DK

Pom Pom’s lovely Linnea yarns will change from hand-dyed yarns to industrially dyed yarns during the summer of 2022. The yarn bases Linnea Light and Linnea DK remain the same lovely wool-linen blends. Availability and uniformity of the yarns improves with larger batch sizes. The change also allows cheaper price, the new price is 23€/100g. The new shades of Linnea yarns are dyed at PMK Värjäämö in Kyröskoski, Finland.

We will also update the color charts of Kässäkerho Pom Pom’s own yarns and the colorways will be renamed. The updated and industrially dyed shades of the Linnea yarns are:

-Minttu, new name Nestlings sing
-Lokakuu, new name Harvest moons
-Laventeli, new name Mists and mellow