Pom Pom Linnea DK

26,00 

 

  • Käsinvärjätty lanka
  • Vyyhdin koko: 100 g / 233 m
  • Koostumus: 70% eurooppalainen luomuvilla, 30% belgialainen pellava
  • Puikkosuositus: 4–4,5 mm käyttökohteesta ja käsialasta riippuen
  • Suositeltu neuletiheys: 20–22 s / 10 cm
  • Langan vahvuus: DK
  • Hellävarainen käsinpesu ja tasokuivaus
  • Kehrätty Perussa, käsinvärjätty Kuopiossa
  • Yksi avattu vyyhti eli 100 g lankaa kulkee mainiosti kirjeenä
Poista

Pom Pom Linnea DK on ihana DK-vahvuinen suosikkilanka, jossa yhdistyy kaksi rakastamaamme kuitua: villa ja pellava. Linnea DK -langassa on 70% luomuvillaa ja 30% pellavaa ja se on uskomattoman pehmeää, keveää ja kauniisti laskeutuvaa. Pellava tuo lankaan ripauksen rouheutta ja sen käsinvärjättyihin sävyihin ihanaa utuisuutta.

Kolmisäikeinen Linnea DK sopii erinomaisesti vaikkapa paitoihin ja villatakkeihin, mutta myös asusteisiin. Aivan erityisen ihanaa se on kirjoneuleissa! Naisen M-kokoinen neuletakki tai -paita valmistuu n. 400–500 grammasta lankaa.

Ohuempaan villa-pellava -lankatarpeeseen kannatta kurkata Linnea Light, Pom Pom Linnea DK:n ohkaisempi sisarus.

LINNEA DK -LANGALLE SUUNNITELTUJA OHJEITA

MUITA OHJESUOSITUKSIA LINNEA DK -LANGALLE

POM POMIN KÄSINVÄRJÄTYISTÄ LANGOISTA

Langat värjätään pienissä erissä (tällä hetkellä max. 10 kpl kerrallaan). Lankojen sävyt ovat semi-solideja, joten värin tummuusaste vaihtelee. Langassa saattaa olla myös värikylläisempiä kohtia. Isommissa neuleissa suosittelemme raidoittamaan työtä kahdelta kerältä ja varaamaan työhön riittävästi lankaa kerralla. Tilatessasi useamman vyyhdin samaa väriä, pyrimme laittamaan sinulle saman värjäyserän lankoja, mutta aina se ei ole mahdollista. Silloin pyrimme katsomaan, että langat olisivat mahdollisimman samanlaisia. Epävarmoissa tilanteissa olemme yhteydessä sinuun ennen tilauksen hyväksymistä.

Pyrimme kuvaamaan kaikki langat mahdollisimman todenperäisesti. Kuvassa näkyvät vyyhdit ovat esimerkkejä värisävystä eikä lankoja kuvata aina uudelleen erän vaihtuessa. Saamasi vyyhti ei siis välttämättä ole sama kuin kuvassa. Muistathan myös, että näyttö saattaa vääristää sävyjä.

Lähetämme omista käsinvärjätyistä langoista mielellämme tarvittaessa myös pienet värimallit veloituksetta. Voit tilata mallit muun tilauksen yhteydessä mainitsemalla asiasta verkkokaupan kassalla kommenttikentässä tai voit tilata mallit myös sähköpostilla: shop@pompom.fi. Kerro viestissä missä lankapohjassa ja värissä mallin tai mallit haluat.

KURKKAA INSPIRAATIOTA INSTAGRAMISTA

#pompomlinneadk