Pom Pom Linnea Light

26,00 

 

  • Käsinvärjätty lanka
  • 100 g / 466 m
  • 70% eurooppalainen luomuvilla, 30% belgialainen pellava
  • Puikkosuositus 3–3,5 mm käyttökohteesta riippuen
  • Suositeltu neuletiheys 26–28 s / 10 cm
  • Hellävarainen käsinpesu ja tasokuivaus
  • Kehrätty Perussa, käsinvärjätty Kuopiossa
  • Yksi avattu vyyhti eli 100 g lankaa kulkee mainiosti kirjeenä
Poista

Pom Pom Linnea Light on ihanan ohut ja keveä villa-pellavalanka. Kolmisäikeinen light fingering -vahvuinen lanka on keveää ja kauniisti laskeutuvaa. Pellava tuo lankaan ripauksen rouheutta ja sen käsinvärjättyihin sävyihin ihanaa utuisuutta. DK-vahvuisen sisaruksensa tapaan Linneassa Lightissa on 70% luomuvillaa ja 30% pellavaa ja se on uskomattoman pehmeää.

Linnea Light on täydellinen valinta huiveihin ja kevyempiin paitoihin. Naisen M-kokoinen neuletakki tai -paita valmistuu n. 300–400 grammasta lankaa

POM POM LINNEA LIGHT -LANGALLE SUUNNITELTUJA OHJEITA

MUITA OHJESUOSITUKSIAMME LANGALLE

POM POMIN KÄSINVÄRJÄTYISTÄ LANGOISTA

Langat värjätään pienissä erissä (tällä hetkellä max. 10 kpl kerrallaan). Lankojen sävyt ovat semi-solideja, joten värin tummuusaste vaihtelee. Langassa saattaa olla myös värikylläisempiä kohtia. Isommissa neuleissa suosittelemme raidoittamaan työtä kahdelta kerältä ja varaamaan työhön riittävästi lankaa kerralla. Tilatessasi useamman vyyhdin samaa väriä, pyrimme laittamaan sinulle saman värjäyserän lankoja, mutta aina se ei ole mahdollista. Silloin pyrimme katsomaan, että langat olisivat mahdollisimman samanlaisia. Epävarmoissa tilanteissa olemme yhteydessä sinuun ennen tilauksen hyväksymistä.

Pyrimme kuvaamaan kaikki langat mahdollisimman todenperäisesti. Kuvassa näkyvät vyyhdit ovat esimerkkejä värisävystä eikä lankoja kuvata aina uudelleen erän vaihtuessa. Saamasi vyyhti ei siis välttämättä ole sama kuin kuvassa. Muistathan myös, että näyttö saattaa vääristää sävyjä.

Lähetämme omista käsinvärjätyistä langoista mielellämme tarvittaessa myös pienet värimallit veloituksetta. Voit tilata mallit muun tilauksen yhteydessä mainitsemalla asiasta verkkokaupan kassalla kommenttikentässä tai voit tilata mallit myös sähköpostilla: shop@pompom.fi. Kerro viestissä missä lankapohjassa ja värissä mallin tai mallit haluat.

KURKKAA INSPIRAATIOTA INSTAGRAMISTA

#pompomlinnealight