KÄSSÄKERHO POM POM

Täältä löydät Kässäkerho Pom Pomin omat ihanat Pom Pom -langat! Niitä ovat kierrätysvillainen Juno, suomalaisten lampaiden villoista kehrätyt Suoma-langat, villaa ja pellavaa sisältävät Linnea-langat sekä suosikkisukkalanka Bertha BFL Sock. Satunnaisesti valikoimassa saattaa pyörähtää myös muita lankoja, kuten tällä hetkellä paksuhko pehmeä Merino Single DK -lanka.

Langoistamme Bertha, Suomat sekä osa Linnean sävyistä värjätään Kuopion kivijalkakaupan yhteydessä sijaitsevassa värjäämössä. Kaikki käsinvärjätyt lankalaadut värjätään pienissä erissä, ja viimeistely, kuten lankojen vyyhdittäminen ja vyöttäminen, tehdään myös käsin.

Käsinvärjättyjen lankojen saatavuus vaihtelee mm. pohjalangan varastotilanteen ja värjäysaikataulun mukaan. Kaikkia sävyjä ei välttämättä ole saatavilla jatkuvasti, joten jos ihastut johonkin lankaan tai sävyyn, kannattaa tarttua siihen heti! Loppuneesta sävystä voit tilata ns. saapumisilmoituksen kunkin tuotteen omalla sivulla, tämän avulla saat tiedon kun lankaa jälleen saa.

Linnea-lankojen sävyistä osa on värjätty värjäämössä, osa käsin Kuopiossa. Lue Linnean värjäyksestä lisää langan lisätiedoista.

Juno-lanka valmistetaan Ranskassa 100% kierrätyskuiduista ja värjätään siellä Pom Pomin oman värikartan sävyihin.