Wednesday-ompelukaava FI | EN

15,00 

 

  • Painettu paperinen ompelukaava suomalaiselta Kässäkerho Pom Pomilta
  • Suunniteltu ja painettu Kuopiossa
  • Kaavassa koot 32–58

Sisältää ompeluohjeet suomeksi tai englanniksi. Valitse kieliversio alasvetovalikosta.

Poista

Wednesday-ompelukaava on Pom Pomin kolmas oma ompelukaava. Wednesday on rento taiteilijantakki, joka sopii niin arkeen kuin juhlaankiin. Wednesday-takin voi pukea yhtä hyvin niin mekon kuin farkkujenkin kaveriksi. Takin juju löytyy kontrastivärisistä, mielenkiintoisista käänteistä. Wednesday on vaatekaapin uusi lemppari.

Wednesday-takissa on hieman vajaamittaiset kimonohihat, joiden hihansuut voit kääntää. Lisäksi takissa on pyöreä pääntie ja halkiot sivusaumoissa. Voit itse päättää, käytätkö takkia avoinna ilman nappeja vai ompeletko yhden napin tai vaikka koko rivin alas asti, jolloin takkia voi käyttää mekkona.

Kaavan avulla ompelet todellisen arjen luottovaatteen tai vaikka useammankin. Nimestään huolimatta Wednesday on vaate, joka sopii jokaiseen päivään. Kaava sopii mainiosti jo hieman edistyneille aloittelijoille. Eli jos olet ommellut meidän Monday- ja Tuesday-mekot, onnistut varmasti tässäkin.

Suosittelemme takkiin ohuehkoa, laskeutuvaa kangasta. 100% pellavakangas on oma suosikkimme, mutta esimerkiksi puuvillakankaasta mekko onnistuu yhtä hyvin.

Takki on kaavoitettu väljäksi. Siinä on koosta riippumatta n. 20 cm väljyysvaraa. Jos et ole ihan niin väljien vaatteiden ystävä, valitse pienempi koko. Kannattaa siis tarkistaa taulukosta valmiin vaatteen mitat. Kaavassa koot 32–58.

Takin ompeluun tarvitset kangasta 2,7 m (kaikkiin kokoihin) + 0,6 m kangasta käännettäviin alavaroihin + 0,6 m kiinnisilitettävää tukikangasta. Lisäksi viisi nappia.

Pom Pomin pellavakankaat ovat pääsääntöisesti 143 cm leveitä.

 

WEDNESDAY OMPELUKAAVA – VALMIIN VAATTEEN MITAT

Wednesday-ompelukaavan kokotaulukko

KURKKAA INSPIRAATIOTA INSTAGRAMISTA

#pompomwednesdaydustercoat