Pom Pom Suoma Single DK

20,00 24,00 

 

  • Käsinvärjätty lanka
  • Vyyhdin koko: 100 g / 250 m
  • Koostumus: 100% suomenlampaan villa, non-superwash
  • Puikkosuositus: 4–5 mm käyttökohteesta ja käsialasta riippuen
  • Suositeltu neuletiheys: 18–20 s / 10 cm
  • Langan vahvuus: DK
  • Hellävarainen käsinpesu ja tasokuivaus
  • Kehrätty Suomessa ja värjätty käsin Kuopiossa ♥
  • Valmistaja: Kässäkerho Pom Pom
  • Yksi avattu vyyhti eli 100 g lankaa kulkee mainiosti kirjeenä

Pom Pomin oma Suoma Single DK on käsinvärjätty kotimainen lanka, suomenlampaan villasta kehrätty ainutlaatuinen yksisäikeinen villalanka. DK-vahvuinen karstalanka Suoma Single DK on sisarlankaansa Suoma DK:ta hieman hienostuneemman oloinen, ei aivan niin rustiikinen vaan upeasti laskeutuva, pyöreä ja melko tiivis lanka. Erilaiset pintaneulokset toistuvat tässä kertaamattomassa langassa kauniisti.

Suoma Single DK on omiaan erityisesti huiveissa mutta sopii hyvin myös neuletakkien ja -paitojen materiaaliksi. Murretut, toisiinsa upeasti sointuvat sävyt antavat neuleelle eläväisen pinnan.

Naisen M-kokoiseen villapaitaan kannattaa varata n. 500 grammaa lankaa.

SUOMA SINGLE DK -LANGALLE SUUNNITELTUJA OHJEITA

MUITA OHJESUOSITUKSIA SUOMA SINGLE DK -LANGALLE

POM POMIN KÄSINVÄRJÄTYISTÄ LANGOISTA

Langat värjätään pienissä erissä (tällä hetkellä max. 10 kpl kerrallaan). Käsinvärjättyjen lankojen saatavuus vaihtelee mm. pohjalangan varastotilanteen ja värjäysaikataulun mukaan. Kaikkia sävyjä ei välttämättä ole saatavilla jatkuvasti.

Lankojen sävyt ovat semi-solideja, joten värin tummuusaste vaihtelee. Langassa saattaa olla myös värikylläisempiä kohtia. Vyyhtien sävyt vaihtelevat myös värjäyserän sisällä, joten eränumerointi on vain suuntaa antava. Isommissa neuleissa suosittelemme raidoittamaan työtä kahdelta kerältä ja varaamaan työhön riittävästi lankaa kerralla. Tilatessasi useamman vyyhdin, pyrimme laittamaan sinulle saman värjäyserän lankoja, mutta aina se ei ole mahdollista. Silloin pyrimme katsomaan, että langat olisivat mahdollisimman samanlaisia. Epävarmoissa tilanteissa olemme yhteydessä sinuun ennen tilauksen hyväksymistä.

Pyrimme kuvaamaan kaikki langat mahdollisimman todenperäisesti. Kuvassa näkyvät vyyhdit ovat esimerkkejä värisävystä eikä lankoja kuvata aina uudelleen erän vaihtuessa. Saamasi vyyhti ei siis välttämättä ole sama kuin kuvassa. Muistathan myös, että näyttö saattaa vääristää sävyjä. Tuotannollisista syistä lanka saattaa sisältää solmuja.

Lähetämme omista käsinvärjätyistä langoista mielellämme tarvittaessa myös pienet värimallit veloituksetta. Voit tilata mallit muun tilauksen yhteydessä mainitsemalla asiasta verkkokaupan kassalla kommenttikentässä tai voit tilata mallit myös sähköpostilla: shop@pompom.fi. Kerro viestissä missä lankapohjassa ja värissä mallin tai mallit haluat.

KURKKAA INSPIRAATIOTA INSTAGRAMISTA

#pompomsuomasingledk