TWEED-LANGAT

Ajattomat tweed-langat ovat Pom Pomilaisten kestosuosikkeja! Langassa olevat nypyt tuovat neulepintaan ihanaa eloisuutta. Etsitpä sitten tweed-sukkalankaa tai tweedlankavaihtoehtoa vaikkapa puseroon, olet tullut oikeaan paikkaan.

Kässäkerho Pom Pomin valikoimista löydät tweed-lankoja eri valmistajilta ja muutamassa eri vahvuudessa. Sukkiin sekä toki myös muihinkin eläväpintaisiin neuleisiin sopivat Lana Grossan pehmoinen mutta kestävä Meilenweit Tweed ja Regian ajaton Tweed 4-ply. Näitä kahta fingering-vahvuista lankaa voi myös vallan mainiosti yhdistää keskenään vaikkapa raitaneuleeseen.

Regia valmistaa suosittua tweed-lankaansa myös paksumpana versiona, kuusisäikeisenä Tweed 6-ply:na. Isagerin yksisäikeinen Tweed-lanka taasen sisältää villan lisäksi mohairia ja sopii erityisen hyvin paitoihin sekä huiveihin.

Kissanpennunpehmeä sport-vahvuinen Ecopuno Tweed -lanka Lana Grossalta sopii erityisen hyvin pipoihin, huiveihin ja kaulureihin. Paksu, merinovillainen saman valmistajan Country Tweed on taasen huippuvalinta muhkeampiin tweed-neuleisiin.

Näytetään kaikki 4 tulosta

Näytetään kaikki 4 tulosta