Pellavatilkkupussi

14,00 

 

  • 100% pellava, paino n. 205 g/m²
  • Pesu 40 asteessa, kutistuvuus 5–10%
  • Silityslämpötila enintään 150 astetta (kaksi pistettä). Huom. Kangas on käsitelty pehmeän ryppyiseksi eikä sitä tarvitse silittää.
  • Voidaan rumpukuivata viileässä lämmössä
  • Valmistettu Euroopassa
  • Kankailla on Öko Tex® Standard 100 -sertifikaatti (03.0.4362)

2 varastossa

Tilkkupussi sisältää sekalaisen lajitelman ihania 100% pellavakankaitamme erikokoisina tilkkuina. Yksi tilkkupussi sisältää n. 300 grammaa kangasta. Tämä määrä vastaa metrin mittaista pellavakangaspalaa, jonka leveys on 143 cm (hinta 28–32 €/m).

Tilkkujen koko, muoto ja määrä vaihtelee, pienimmät tilkut ovat noin aikuisen kämmenen kokoisia mutta mukana on todennäköisesti ainakin yksi täysleveä (143–160 cm) palanen. Pussissa voi siis olla mukana isompiakin kangaspaloja mutta aikuisen vaatetta tilkuista ei suoraan saa leikattua. Sen sijaan tilkut sopivat pieniin ompeluksiin kuten pussukoihin, lasten- ja nuken vaatteisiin tai niiden kappaleisiin, askarteluun sekä totta kai tilkkutöihin!

Koska osa tilkuista on leikkuuylijäämää, eivät kaikki tilkut välttämättä ole suorakulmaisia. Se on kuitenkin varmaa, että jokainen tilkkupussi sisältää sekä yksivärisiä että kuviollisia tai raidallisia pellavapaloja. Mukana voi olla edelleen myynnissä olevia pellavakankaitamme, väliaikaisesti loppuneita sävyjä ja valikoimista jo poistuneita aarteita. Pellavatilkkupussi voi sisältää myös muita kuin kuvassa näkyviä kankaita. Tilkkupussin värivalintaan ei voi vaikuttaa.

Pellavatilkkupusseilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta.

Täältä löydät tarjoushintaiset pellavakangaspalamme!

KURKKAA INSPIRAATIOTA INSTAGRAMISTA

#tilkutkäyttöön

Osastot