Super Soxx 6-ply - Lang Yarns

14,90 

 

  • 150 g / 410 m
  • 80% superwash-käsitelty Corriedale-lampaan villa, 25% polyamidi
  • Puikkosuositus 3–4 mm käyttökohteesta ja käsialasta riippuen
  • Suositeltu neuletiheys 22 s / 10 cm
  • Konepestävä 40 asteessa villapesuohjelmalla, ei huuhteluainetta
  • Kehrätty ja värjätty Italiassa chileläisestä villasta
Poista

Lang Yarns laadukas Super Soxx 6-ply on kuusisäikeinen vahvikkeellinen villalanka, nimensä mukaisesti supersukkalanka: Super Soxxista neulot kestävät sukat ja mikä parasta, yksi 150 gramman kerä riittää jopa koon 46 sukkiin. Keskipaksun langan juoksevuus on 100 grammalla n. 273 metriä.

Riittoisasta ja pehmeästä Super Soxxista syntyy mainiosti myös huivit, pipot, puserot tai vaikkapa pehmolelut neuloen ja virkaten.

Langassa käytetty villa on peräisin Corriedale-rotuisista lampaista Patagoniasta, Chilestä. Corriedale-lampaiden villa on pitkäkuituista eikä nyppyynny helposti. Villan alkuperän voi tarkistaa syöttämällä vyötteessä olevan koodin Lang Yarnsin sivuilta löytyvään Trace your yarn -hakuun.

OHJEITA LANG YARNSIN SUPER SOXX 6-PLY -LANGALLE

Suosittelemme lankaa sport- ja DK-vahvuisille sukkaohjeille. Super Soxxista syntyisi esimerkiksi Kaisa Vuorela Fredrikssonin Elve-tossut ja Tiina Huhtaniemen String of Hearts -sukat Laineen 52 x villasukat / 52 Weeks of Socks -kirjasta, Tiina Partasen Kalajoki-sukat tai Tiina Kuun Virrat-sukat (ilmaisohjeet Ravelryssä).

KURKKAA INSPIRAATIOTA INSTAGRAMISTA

#langyarnssupersoxx