Pom Pom Merino Single

25,00 

 

Suuri, viimeinen Merino Single -lankapäivitys lauantaina 20.11.2021 klo 18:00.


Huomioithan, että verkkokaupan ostoskori ei ole varaava vaan vasta maksu sinetöi ostoksen. Tilausta voi täydentää myöhemmin, lue ohjeet toimitusehdoistamme.

Merino Single -lanka poistuu Pom Pomin valikoimasta tämän päivityksen myötä.

 

  • Käsinvärjätty lanka
  • Vyyhdin koko: 100 g / 366 m
  • Koostumus: 100% superwash-käsitelty merinovilla
  • Puikkosuositus: 2,5–3,5 mm käyttökohteesta ja käsialasta riippuen
  • Suositeltu neuletiheys: 24–28 s / 10 cm
  • Langan vahvuus: Fingering
  • Lanka on mulesing-vapaata
  • Suosittelemme langalle lempeää käsinpesua, jotta värit säilyvät pitkään
  • Käsinvärjätty Kuopiossa
  • Yksi avattu vyyhti eli 100 g lankaa kulkee mainiosti kirjeenä
Poista

Pom Pomin oma Merino Single on upea, yksisäikeinen merinolanka. Käsinvärjätyt, uniikit langat ovat omiaan huiveihin, pipoihin villatakkeihin ja -paitoihin.

Naisen M-koon neuletakkia tai -paitaa varten kannattaa varata 300–400 grammaa lankaa mallista ja neuletiheydestä riippuen.

MERINO SINGLE -LANGALLE SUUNNITELTUJA OHJEITA

MUITA OHJESUOSITUKSIA MERINO SINGLE -LANGALLE

POM POMIN KÄSINVÄRJÄTYISTÄ LANGOISTA

Langat värjätään pienissä erissä (tällä hetkellä max. 10 kpl kerrallaan). Yksiväristen lankojen sävyt ovat semi-solideja, joten värin tummuusaste vaihtelee. Langassa saattaa olla myös värikylläisempiä kohtia. Kaikki moniväriset vyyhdit ovat uniikkeja. Vyyhtien sävyt vaihtelevat myös värjäyserän sisällä, joten eränumerointi on vain suuntaa antava. Isommissa neuleissa suosittelemme raidoittamaan työtä kahdelta kerältä ja varaamaan työhön riittävästi lankaa kerralla. Tilatessasi useamman vyyhdin samaa väriä, pyrimme laittamaan sinulle saman värjäyserän lankoja, mutta aina se ei ole mahdollista. Silloin pyrimme katsomaan, että langat olisivat mahdollisimman samanlaisia. Epävarmoissa tilanteissa olemme yhteydessä sinuun ennen tilauksen hyväksymistä.

Pyrimme kuvaamaan kaikki langat mahdollisimman todenperäisesti. Kuvassa näkyvät vyyhdit ovat esimerkkejä värisävystä eikä lankoja kuvata aina uudelleen erän vaihtuessa. Saamasi vyyhti ei siis välttämättä ole sama kuin kuvassa. Muistathan myös, että näyttö saattaa vääristää sävyjä.

Lähetämme omista käsinvärjätyistä langoista mielellämme tarvittaessa myös pienet värimallit veloituksetta. Voit tilata mallit muun tilauksen yhteydessä mainitsemalla asiasta verkkokaupan kassalla kommenttikentässä tai voit tilata mallit myös sähköpostilla: shop@pompom.fi. Kerro viestissä missä lankapohjassa ja värissä mallin tai mallit haluat.

KURKKAA INSPIRAATIOTA INSTAGRAMISTA

#pompommerinosingle