Pom Pom Linnea Light

23,00 26,00 

IN ENGLISH BELOW ↓

 

  • Vyyhdin koko: 100 g / 466 m
  • Koostumus: 70% eurooppalainen luomuvilla, 30% belgialainen pellava
  • Puikkosuositus: 3–3,5 mm käyttökohteesta riippuen
  • Suositeltu neuletiheys: 26–28 s / 10 cm
  • Langan vahvuus: Light fingering
  • Hellävarainen käsinpesu ja tasokuivaus
  • Kehrätty Perussa, värjätty käsin Kuopiossa tai teollisesti Kyröskoskella
  • Valmistaja: Kässäkerho Pom Pom
  • Yksi avattu vyyhti eli 100 g lankaa kulkee mainiosti kirjeenä

Pom Pom Linnea Light on ihanan keveä ja ohut villa-pellavalanka. Kolmisäikeinen light fingering -vahvuinen lanka on kauniisti laskeutuvaa ja todella riittoisaa. Pellava tuo lankaan ripauksen rouheutta ja sävyihin ihanaa utuisuutta. DK-vahvuisen sisaruksensa eli Linnea DK -langan tapaan Linnea Lightissa on 70% GOTS-sertifioitua luomuvillaa ja 30% pellavaa, ja se on uskomattoman pehmeää.

Osa Linnea Lightin sävyistä on värjätty värjäämössä, osa käsin Kuopiossa. Lue värjäyksestä lisää alta!

Ohut villa-pellavalanka Linnea Light on täydellinen valinta huiveihin ja kevyempiin paitoihin. Naisen M-kokoinen neuletakki tai -paita valmistuu n. 300–400 grammasta lankaa.

LINNEA LIGHT -LANGALLE SUUNNITELTUJA OHJEITA

MUITA OHJESUOSITUKSIA LINNEA LIGHT -LANGALLE

LINNEA-LANKOJEN VÄRIUUDISTUKSESTA

Pom Pomin ihanat Linnea-langat muuttuvat kesästä 2022 alkaen käsinvärjätyistä langoista värjäämössä värjätyiksi. Lankapohjat Linnea Light ja Linnea DK pysyvät samoina ihanina villa-pellava-sekotteina mutta langan saatavuus ja tasalaatuisuus paranevat isompien värjäyserien myötä. Muutos mahdollistaa myös käsinvärjättyä lankaa edullisemman hinnan, uusi hinta on 23€/100g. Linnea-lankojen uudet sävyt värjätään PMK Värjäämössä Kyröskoskella.

Samalla Pom Pomin omien lankojen sävykarttoja yhtenäistetään ja uudistetut sävyt saavat myös uudet nimet. Tähän mennessä uudistetut sävyt ovat:

– Minttu, uusi nimi Nestlings sing
– Lokakuu, uusi nimi Harvest moons
– Laventeli, uusi nimi Mists and mellow

Käsinvärjätyt sävyt värjätään edelleen pienissä erissä Kuopiossa (tällä hetkellä max. 10 kpl kerrallaan). Käsinvärjättyjen lankojen saatavuus vaihtelee mm. pohjalangan varastotilanteen ja värjäysaikataulun mukaan. Kaikkia sävyjä ei välttämättä ole saatavilla jatkuvasti.

Lankojen sävyt ovat semi-solideja, joten värin tummuusaste vaihtelee. Langassa saattaa olla myös värikylläisempiä kohtia. Isommissa neuleissa suosittelemme raidoittamaan työtä kahdelta kerältä ja varaamaan työhön riittävästi lankaa kerralla. Tilatessasi useamman vyyhdin samaa väriä, pyrimme laittamaan sinulle saman värjäyserän lankoja, mutta aina se ei ole mahdollista. Silloin pyrimme katsomaan, että langat olisivat mahdollisimman samanlaisia. Epävarmoissa tilanteissa olemme yhteydessä sinuun ennen tilauksen hyväksymistä.

Pyrimme kuvaamaan kaikki langat mahdollisimman todenperäisesti. Kuvassa näkyvät vyyhdit ovat esimerkkejä värisävystä eikä lankoja kuvata aina uudelleen erän vaihtuessa. Saamasi vyyhti ei siis välttämättä ole sama kuin kuvassa. Muistathan myös, että näyttö saattaa vääristää sävyjä.

Lähetämme omista Pom Pom -langoistamme mielellämme tarvittaessa myös pienet värimallit veloituksetta. Voit tilata mallit muun tilauksen yhteydessä mainitsemalla asiasta verkkokaupan kassalla kommenttikentässä tai voit tilata mallit myös sähköpostilla: shop@pompom.fi. Kerro viestissä missä lankapohjassa ja värissä mallin tai mallit haluat.

KURKKAA INSPIRAATIOTA INSTAGRAMISTA

#pompomlinnealight

ABOUT LINNEA LIGHT

Pom Pom’s lovely Linnea yarns will change from hand-dyed yarns to industrially dyed yarns during 2022. The yarn bases Linnea Light and Linnea DK remain the same lovely wool-linen blends. Availability and uniformity of the yarns improves with larger batch sizes. The change also allows cheaper price, the new price is 23€/100g. The new shades of Linnea yarns are dyed at PMK Värjäämö in Kyröskoski, Finland.

We will also update and unify the color charts of the Pom Pom yarns and the colorways will be renamed. The updated and industrially dyed shades of the Linnea yarns are:

-Minttu, new name Nestlings sing
-Lokakuu, new name Harvest moons
-Laventeli, new name Mists and mellow