Pom Pom Donegal Tweed

24,00 

 

  • Käsinvärjätty lanka
  • 100 g / 400 m
  • 85% superwash-käsitelty merinovilla, 15% viskoosinyppy
  • Puikkosuositus 3–4 mm käyttökohteesta ja käsialasta riippuen
  • Suositeltu neuletiheys 24–26 s / 10 cm
  • Lanka on mulesing-vapaata
  • Suosittelemme langalle käsinpesua tai pesukoneen käsinpesuohjelmaa, jotta värit säilyvät pitkään
  • Käsinvärjätty Kuopiossa
  • Yksi avattu vyyhti eli 100 g lankaa kulkee mainiosti kirjeenä
Poista

Keveä ja unelmapehmeä merinolanka sopii monenlaiseen neulontaan huiveista villatakkeihin. Viskoosinyppy tuo kaksisäikeisen langan neulepintaan hauskan tweed-efektin.

Naisen M-kokoinen neuletakki valmistuu n. 300–400 grammasta lankaa mallista ja neuletiheydestä riippuen.

OHJEITA POM POM DONEGAL TWEED -LANGALLE

Mallivinkkejämme Donegal Tweedille ovat Veera Jussilan langalle suunnittelema Muisto-villatakki, Leeni Hoimelan Soil Sweater sekä Veera Välimäen Stay Soft -huivi ja Pavement-pusero.

POM POMIN KÄSINVÄRJÄTYISTÄ LANGOISTA

Langat värjätään pienissä erissä (tällä hetkellä max. 10 kpl kerrallaan). Lankojen sävyt ovat semi-solideja, joten värin tummuusaste vaihtelee. Langassa saattaa olla myös värikylläisempiä kohtia. Vyyhtien sävyt vaihtelevat myös värjäyserän sisällä, joten eränumerointi on vain suuntaa antava. Isommissa neuleissa suosittelemme raidoittamaan työtä kahdelta kerältä ja varaamaan työhön riittävästi lankaa kerralla. Tilatessasi useamman vyyhdin samaa väriä, pyrimme laittamaan sinulle saman värjäyserän lankoja, mutta aina se ei ole mahdollista. Silloin pyrimme katsomaan, että langat olisivat mahdollisimman samanlaisia. Epävarmoissa tilanteissa olemme yhteydessä sinuun ennen tilauksen hyväksymistä.

Pyrimme kuvaamaan kaikki langat mahdollisimman todenperäisesti. Kuvassa näkyvät vyyhdit ovat esimerkkejä värisävystä eikä lankoja kuvata aina uudelleen erän vaihtuessa. Saamasi vyyhti ei siis välttämättä ole sama kuin kuvassa. Muistathan myös, että näyttö saattaa vääristää sävyjä.

Lähetämme omista käsinvärjätyistä langoista mielellämme tarvittaessa myös pienet värimallit veloituksetta. Voit tilata mallit muun tilauksen yhteydessä mainitsemalla asiasta verkkokaupan kassalla kommenttikentässä tai voit tilata mallit myös sähköpostilla: shop@pompom.fi. Kerro viestissä missä lankapohjassa ja värissä mallin tai mallit haluat.

KURKKAA INSPIRAATIOTA INSTAGRAMISTA

#pompomdonegaltweed