Pom Pom Donegal Tweed

24,00 

 

POISTUVA LANKA

Donegal Tweed- ja Donegal DK -langat poistuvat Pom Pomin valikoimasta eikä niitä värjätä enää lisää. Nappaa vyyhti tai muutama vielä jäljellä olevasta varastosta!

 

 • Käsinvärjätty lanka
 • Vyyhdin koko: 100 g / 400 m
 • Koostumus: 85% superwash-käsitelty merinovilla, 15% viskoosinyppy
 • Puikkosuositus: 3–4 mm käyttökohteesta ja käsialasta riippuen
 • Suositeltu neuletiheys: 24–26 s / 10 cm
 • Langan vahvuus: Fingering
 • Lanka on mulesing-vapaata
 • Suosittelemme langalle käsinpesua tai pesukoneen käsinpesuohjelmaa, jotta värit säilyvät pitkään
 • Käsinvärjätty Kuopiossa
 • Valmistaja: Kässäkerho Pom Pom
 • Yksi avattu vyyhti eli 100 g lankaa kulkee mainiosti kirjeenä

Keveä ja unelmanpehmeä Donegal Tweed -merinolanka sopii monenlaiseen neulontaan huiveista villatakkeihin. Viskoosinyppy tuo kaksisäikeisen, käsinvärjätyn langan neulepintaan hauskan tweed-efektin. Pom Pom Donegal Tweed on ohuempi versio Donegal DK-langasta.

Naisen M-kokoinen neuletakki valmistuu n. 300–400 grammasta lankaa mallista ja neuletiheydestä riippuen.

DONEGAL TWEED -LANGALLE SUUNNITELTUJA OHJEITA

MUITA OHJESUOSITUKSIA DONEGAL TWEED -LANGALLE

POM POMIN KÄSINVÄRJÄTYISTÄ LANGOISTA

Langat värjätään pienissä erissä (tällä hetkellä max. 10 kpl kerrallaan). Käsinvärjättyjen lankojen saatavuus vaihtelee mm. pohjalangan varastotilanteen ja värjäysaikataulun mukaan. Kaikkia sävyjä ei välttämättä ole saatavilla jatkuvasti.

Lankojen sävyt ovat semi-solideja, joten värin tummuusaste vaihtelee. Langassa saattaa olla myös värikylläisempiä kohtia. Vyyhtien sävyt vaihtelevat myös värjäyserän sisällä, joten eränumerointi on vain suuntaa antava. Isommissa neuleissa suosittelemme raidoittamaan työtä kahdelta kerältä ja varaamaan työhön riittävästi lankaa kerralla. Tilatessasi useamman vyyhdin samaa väriä, pyrimme laittamaan sinulle saman värjäyserän lankoja, mutta aina se ei ole mahdollista. Silloin pyrimme katsomaan, että langat olisivat mahdollisimman samanlaisia. Epävarmoissa tilanteissa olemme yhteydessä sinuun ennen tilauksen hyväksymistä.

Pyrimme kuvaamaan kaikki langat mahdollisimman todenperäisesti. Kuvassa näkyvät vyyhdit ovat esimerkkejä värisävystä eikä lankoja kuvata aina uudelleen erän vaihtuessa. Saamasi vyyhti ei siis välttämättä ole sama kuin kuvassa. Muistathan myös, että näyttö saattaa vääristää sävyjä.

Lähetämme omista käsinvärjätyistä langoista mielellämme tarvittaessa myös pienet värimallit veloituksetta. Voit tilata mallit muun tilauksen yhteydessä mainitsemalla asiasta verkkokaupan kassalla kommenttikentässä tai voit tilata mallit myös sähköpostilla: [email protected] Kerro viestissä missä lankapohjassa ja värissä mallin tai mallit haluat.

KURKKAA INSPIRAATIOTA INSTAGRAMISTA

#pompomdonegaltweed