Pom Pom BFL Sock -sukkasetti

31,00 

 

  • 100 g / 425 m + 20g / 85 m
  • 75% superwash Bluefaced Leicester -lampaan villa, 25% nylon
  • Puikkosuositus 2–3,5 mm käyttökohteesta ja käsialasta riippuen
  • Suositeltu neuletiheys 28 s / 10 cm
  • Suosittelemme langalle käsinpesua tai pesukoneen käsinpesuohjelmaa, jotta värit säilyvät pitkään
  • Käsinvärjätty Kuopiossa
  • Yksi avattu setti kulkee mainiosti kirjeenä
Poista

Pom Pomin ihanilla sukkaseteillä neulot mitä hurmaavimmat sukat kontrastivärisillä yksityiskohdilla. Mininivyyhtiä voit käyttää kuvien sukkien tapaan kärjissä, kantapäissä ja varren resorissa tai vaikka ohuissa raidoissa tai muussa hauskassa yksityiskohdassa.

Setti sisältää Pom Pom BFL Sockia seuraavasti:

  • Yhden vyyhdin pääväriä (100 g/425 m)
  • Yhden minivyyhdin kontrastiväriä (20 g/85 m)

OHJEITA POM POM BFL SOCK -LANGALLE

Sukkaseteille suunniteltuja ohjeita ovat Anne H:n Aamuyön tunnit -sukat sekä Hanna Kytän Banjo -sukat. Muita ohjevinkkejämme langoille ovat Marika Lepistön Sukkareseptin sukat, Sari Nordlundin Lemon and Lavender -sukat ja Belén Fernándezin 80s Retro -sukat.

Langat värjätään pienissä erissä (tällä hetkellä max. 10 kpl kerrallaan). Yksiväristen lankojen sävyt ovat semi-solideja, joten värin tummuusaste hieman vaihtelee. Langassa saattaa olla myös värikylläisempiä kohtia. Kaikki moniväriset vyyhdit ovat uniikkeja. Vyyhtien sävyt vaihtelevat myös värjäyserän sisällä, joten eränumerointi on vain suuntaa antava. Isommissa neuleissa suosittelemme raidoittamaan työtä kahdelta kerältä ja varaamaan työhön riittävästi lankaa kerralla. Tilatessasi useamman vyyhdin samaa väriä, pyrimme laittamaan sinulle saman värjäyserän lankoja, mutta aina se ei ole mahdollista. Silloin pyrimme katsomaan, että langat olisivat mahdollisimman samanlaisia. Epävarmoissa tilanteissa olemme yhteydessä sinuun ennen tilauksen hyväksymistä.

Pyrimme kuvaamaan kaikki langat mahdollisimman todenperäisesti. Kuvassa näkyvät vyyhdit ovat esimerkkejä värisävystä eikä lankoja kuvata aina uudelleen erän vaihtuessa. Saamasi vyyhti ei siis välttämättä ole sama kuin kuvassa. Muistathan myös, että näyttö saattaa vääristää sävyjä.

Lähetämme omista käsinvärjätyistä langoista mielellämme tarvittaessa myös pienet värimallit veloituksetta. Voit tilata mallit muun tilauksen yhteydessä mainitsemalla asiasta verkkokaupan kassalla kommenttikentässä tai voit tilata mallit myös sähköpostilla: shop@pompom.fi. Kerro viestissä missä lankapohjassa ja värissä mallin tai mallit haluat.

KURKKAA INSPIRAATIOTA INSTAGRAMISTA

#pompombflsock