Morning Salutation - Kremke Soul Wool

5,20 

 

  • 50 g / 110 m
  • 51% Tencel™, 49% puuvilla
  • Puikkosuositus 3–4 mm käyttökohteesta ja käsialasta riippuen
  • Suositeltu neuletiheys 20 s / 10 cm
  • Hienopesu koneessa 30 asteessa
Poista

Kremke Soul Woolin hienostuneen himmeäkiiltoisessa Morning Salutation -langassa yhdistyy puupohjainen Tencel-kuitu ja hienolaatuinen kreikkalainen puuvilla. Tencel on erittäin imukykyinen lyocell-muuntokuitu, joka valmistetaan eukalyptuspuista saatavasta selluloosasta ympäristöä säästävin menetelmin. Tencelin ansiosta Morning Salutation -lanka tuntuu viileältä kuumalla ja lämmittävältä kylmemmällä säällä. Tencel myös haihduttaa kosteuden iholta pois ja on luonnostaan antibakteerinen. Morning Salutation -langasta tehdyn neuloksen tuntu on ihanan pehmeä ja silkkimäinen, ja neulos on erittäin laskeutuvaa. Täysin eläinkuiduttoman koostumuksensa vuoksi Morning Salutation sopii myös villa-allergisille ja vegaaneille sekä myös vauvojen ja lasten neuleisiin.

DK-vahvuinen Morning Salutation sopii sekä neulontaan että virkkaukseen, niin aikuisten kuin lastenkin vaatteisiin ja asusteisiin ja vaikkapa pehmoleluihinkin. Naisen M-kokoinen neule syntyy noin 600 grammasta lankaa.

OHJEITA KREMKE SOUL WOOLIN MORNING SALUTATION -LANGALLE

Kokeile Morning Salutationia esimerkiksi Anker’s Summer Shirt -paitaan (PetiteKnit), Staple Linen Top -toppiin (Joji Locatelli), Dotted Rays -huiviin (Stephen West) tai langalle suunniteltuun Hope-paitaan (Fibres Collection). Huomioithan, että suuremmat neuletyöt saattavat venyä lievästi pesussa. Käsittele kosteaa neuletta aina hellästi, jottei se pääse venähtämään.

KURKKAA INSPIRAATIOTA INSTAGRAMISTA

#kremkemorningsalutation