Lahjakortti

10,00 100,00 

Poista

Pom Pomin lahjakortti on ihana ja toivottu lahja. Lahjakortin voi käyttää joko Pom Pomin Kuopion kivijalkakaupassa tai verkkokaupassa. Korttiin on kirjattu koodi, joka laskee lahjakortin arvoisen alennuksen verkkokaupan kassalla. Lahjakorttia voi käyttää tilauksen tuotteiden maksamiseen. Lahjakortti on voimassa puoli vuotta ja voimassaoloaika näkyy kortissa.

Lahjakortin toimitustapoja on neljä: voimme lähettää kortin fyysisenä joko sinulle tai muuhun osoitteeseen, voit noutaa paperisen kortin myymälästämme tai voimme lähettää kortin sähköpostiisi pdf-tiedostona, jonka voit halutessasi tulostaa itse.

  • Mikäli haluat paperisen lahjakortin kotiisi, valitse toimitustavaksi ’Kirje’ ja lähetämme lahjakortin sinulle kirjeitse.
  • Mikäli haluat, että paperinen lahjakortti lähetetään suoraan saajan osoitteeseen, valitse toimitustavaksi ’Kirje’ ja lisää lahjakortin saajan osoite ’Toimitus eri osoitteeseen?’ -kenttään. Mahdolliset terveiset lahjakortinsaajalle voit kirjoittaa ’Tilauksen kommentit’ -kenttään.
  • Mikäli haluat noutaa paperisen lahjakortin myymälästämme osoitteesta Puijonkatu 24 Kuopio, valitse toimitustavaksi ’Nouto Kuopion myymälästä’ ja lisää kommenttikenttään ’Noudan kortin kaupalta’. Ilmoitamme sinulle sähköpostilla kun tilauksesi on valmiina noudettavaksi.
  • Mikäli haluat lahjakortin sähköpostiisi pdf:nä valitse toimitustavaksi ’Nouto Kuopion myymälästä’ ja lisää kommenttikenttään ’Toimitus sähköpostiin’. Lähetämme  pdf-tiedoston sinulle sähköpostiin arkena noin vuorokauden sisällä, ja voit halutessasi tulostaa kortin itse tai välittää sen eteenpäin valitsemanasi ajankohtana.
SKU N/A Osastot