Lahjakortti

10,00 200,00 

Kässäkerho Pom Pomin lahjakortti on ihana ja toivottu lahja käsityöihmiselle. Voit valita joko perinteisen paperisen lahjakortin tai sähköisen version, joka toimitetaan PDF-tiedostona sähköpostiisi. Lue tarkemmat tiedot lahjakorttityypin valinnasta alta.

Kummankin lahjakorttiversion voi käyttää Pom Pomin Kuopion kivijalkakaupassa tai verkkokaupassa.

Lahjakortti on voimassa puoli vuotta ja voimassaoloaika näkyy kortissa. Korttiin on kirjattu koodi, joka laskee lahjakortin arvoisen alennuksen verkkokaupan kassalla. Lahjakorttia voi käyttää tilauksen tuotteiden maksamiseen.

Lahjakortit tehdään manuaalisesti tilauksen käsittelyn yhteydessä ja toimitetaan valitsemallasi tavalla mahdollisimman pian. Lahjakortin voi myös käydä ostamassa Kuopion myymälästämme.

VALITSE LAHJAKORTTITYYPPI JA TOIMITUSTAPA

Voimme lähettää paperisen kortin joko sinulle tai suoraan saajan osoitteeseen, voit noutaa paperisen kortin myymälästämme tai voimme lähettää kortin sähköpostiisi sähköisenä versiona.

  1. Mikäli haluat lahjakortin sähköpostiisi sähköisenä versiona, valitse toimitustavaksi Nouto Kuopion myymälästä ja kirjoita kommenttikenttään ’Toimitus sähköpostiin’. Lähetämme  PDF-tiedoston sinulle sähköpostiin arkena noin vuorokauden sisällä, ja voit halutessasi tulostaa kortin itse tai välittää sen eteenpäin valitsemanasi ajankohtana.
  2. Mikäli haluat paperisen lahjakortin itsellesi, valitse toimitustavaksi Kirje, Postipaketti tai DHL Express -kotiinkuljetus ja toimitamme lahjakortin sinulle.
  3. Mikäli haluat, että paperinen lahjakortti lähetetään suoraan saajalle, valitse toimitustavaksi Kirje, Postipaketti tai DHL Express -kotiinkuljetus ja lisää lahjakortin saajan osoite Toimitus eri osoitteeseen? -kenttään. Mahdolliset terveiset lahjakortinsaajalle voit kirjoittaa Tilauksen kommentit -kenttään.
  4. Mikäli haluat noutaa paperisen lahjakortin myymälästämme osoitteesta Puijonkatu 24 Kuopio, valitse toimitustavaksi Nouto Kuopion myymälästä ja lisää kommenttikenttään ’Noudan kortin kaupalta’. Ilmoitamme sinulle sähköpostilla kun tilauksesi on valmiina noudettavaksi.

Huomioithan, että kirjeiden kuljetusaika on n. 4 työpäivää ja pakettien n. 1–3 työpäivää.