Kiondo-olkakassi pitsikuviolla – Mifuko

94,00 

 

  • Väri ja koko: Natural, M
  • Kassin materiaali: Sisal, nahka
  • Nahkahihnat on kasviparkittu ja niiden väri saattaa poiketa kuvissa esitetystä väristä hieman

1 varastossa

Mifukon ihastuttava Kiondo-olkakassi pitsikuviolla ja pitkillä nahkahihnoilla on rennon tyylikäs, monikäyttöinen ja helppohoitoinen. Voit käyttää sitä ostos-, kesä- ja rantakorikassina. Kevyt sisalkassi kulkee olalla kevyesti.

Luonnonsävyinen Kiondo-olkakassi on kokoa M, sen halkaisija on noin 30 cm ja korkeus noin 28 cm, kokovaihtelu ± 5 cm.

Mifuko punoo yhteen suomalaisen designin ja perinteisen kenialaisen käsityötaidon, ja tekee työtä taidolla ja suurella sydämellä. Jokainen korikassi kantaa mukanaan tarinaa ja on tekijänsä allekirjoittama. Yksilölliset Kiondo-korikassit ovat käsityötä, minkä vuoksi mitat vaihtelevat hieman.

Kiondo-korit ovat perinteinen kenialainen käsityö. Koreja punovat naiset työskentelevät ns. ”self help” -periaatteella toimivissa ryhmissä. Useimpien korinpunojien pääasiallinen elinkeino on maanviljely ja naiset punovat eniten koreja kuivien kausien aikaan, jolloin käsitöiden tekemiseen on enemmän aikaa. Korien tekeminen ei vaadi suuria investointeja – taitavat kädet ja tarvittavat materiaalit riittävät.

Mifuko auttaa käsityöläisiä investoimaan työpajoihinsa, työllistymään ja kehittämään taitojaan sekä edesauttaa myös perinteisten käsityötaitojen siirtymistä vanhemmilta nuorille. Yrityksen toiminta on World Fair Trade Organization -järjestön (WFTO) sertifioimaa ja jokainen tuote valmistetaan Reilun kaupan periaatteita noudattaen.

Korikassien hoito-ohjeet löydät täältä.