Hercinia MKAL -lankasetti

42,00 46,00 

 

  • Lankasetti Hercinia-mysteerihuiviin, sis. 4 vyyhtiä eli 200 g lankaa
  • Lanka: Suoma Single, 1-säikeinen 100% suomenlampaanvilla
  • Yhden vyyhdin koko: 50 g / 205 m
  • Hellävarainen käsinpesu ja tasokuivaus
  • Kehrätty Suomessa ja värjätty käsin Kuopiossa <3

Hercinia on tarulintu, joka eli Hercynian metsissä Saksassa. Kauan sitten koko läntistä Keski-Eurooppaa peitti tiheä metsä, jota kutsuttiin Hercynian metsäksi. Hercinia-linnun sulat olivat maagisia: ne loistivat pimeässä niin kirkkaasti, että ne valaisivat polun. Niiden avulla saattoi löytää tien pois pimeästä metsästä.

 

Poista

Hercinia MKAL -lankasetti sisältää langat Heidi Alanderin vuoden 2021 adventtimysteerihuiviin. Kolmevärinen Hercinia-huivi on suunniteltu Pom Pomin Suoma Single -langalle, joten me värjäsimme ja kokosimme kolme ihanaa lankasettiä huivia varten.

Kukin Hercinia MKAL -lankasetti sisältää yhteensä 200 grammaa lankaa: kaksi vyyhtiä (100 g) väriä A ja yhdet vyyhdit (50 g) värejä B ja C. Värien B ja C valintaa ei ole tehty setissä ennalta, voit siis itse päättää kumman valitset toiseksi ja kumman kolmanneksi väriksi. Lankasettejä on saatavilla rajoitettu määrä.

Setti 1 Väri A: Hiili, värit B ja C: Salvia ja Harma
Setti 2 Väri A: Rusko, värit B ja C: Kupari ja Harma
Setti 3 Väri A: Metsä, värit B ja C: Laventeli ja Rusko

Huomioithan, että Hercinia MKAL -lankasetti ei sisällä mysteerihuivin neuleohjetta vaan voit ostaa sen Heidi Alanderin eli Sadelma Knitsin Ravelry-kaupasta. Osta ohje tästä! Ohje on saatavilla suomeksi ja englanniksi. Ravelrysta löytyy myös tarkemmat ennakkotiedot huiviohjeesta. Ohjetta koskevat kysymykset voi laittaa suoraan Heidille @sadelmaknits tai sadelmaknits @ gmail.com.

Mysteerineulonta alkaa 1.12.2021. Jo kuudetta kertaa järjestettävää adventtimysteerihuivineulontaa voi seurata ja jakaa somessa tagilla #herciniamkal.

MKAL tulee sanoista Mystery Knit Along, eli kyseessä on yhteisneulonta, jossa ohje paljastuu neulojille pala kerrallaan ja lopputulos on selvillä vasta valmiin neuleen myötä.

Suoma Singlen värjäämättömien vyyhtien hinta on 10 € ja värjättyjen 12 €, ja settien hinta määräytyy sisällön mukaan. Mikäli haluat neuloa Hercinia-huivin Suoma Singlestä, mutta valita siihen omat värit, löydät langan täältä.

KURKKAA INSPIRAATIOTA INSTAGRAMISTA

#herciniamkal#sadelmaknits & #pompomsuomasingle