Canapa - Lang Yarns

4,50 

 

  • 25 g / 80 m
  • 100% hamppu
  • Puikkosuositus 3 mm käyttökohteesta ja käsialasta riippuen
  • Suositeltu neuletiheys 22 s / 10 cm
  • Valmistajan pesusuositus: Erittäin varovainen konepesu max. 30°C, käytä ainoastaan hienopesuun soveltuvaa pesuainetta, ei huuhteluainetta
  • Kuitu peräisin Belgiasta ja Ranskasta, kehrätty ja värjätty Italiassa
  • 6 kerää eli 150 g lankaa kulkee mainiosti kirjeenä
Poista

Canapa on Lang Yarnsin upeakiiltoinen 100% hamppulanka, joka vain paranee pesun ja käytön myötä. Canapa sopii loistavasti kodintekstiileihin kuten tiskirätteihin, pyyhkeisiin, pesukintaisiin ja -sieniin tai vaikkapa verkkokasseihin mutta myös kevyisiin ja viileisiin kesätoppeihin ja -huiveihin. Hamppulanka voi tuntua hieman kovalta neuloessa mutta se pehmenee käytössä ja on kulutusta kestävä.

Italiassa valmistetun Canapan värikartta on hurmaavan laaja ja lankaa voi käyttää joko yksin- tai kaksinkertaisena halutusta lopputuloksesta riippuen. Kokeile lankaa sekä neulontaan että virkkaukseen. Lankaa voisi yhdistää myös vaikkapa Lace-silkkimohairiin tai yksisäikeiseen Spinni-villalankaan.

Pienemmät kodintekstiilit valmistuvat jo yhdestä 25 gramman Canapa-kerästä, naisten M-kokoiseen puseron menekki on mallista riippuen n. 300–350 grammaa.

Canapan värit patinoituvat kauniisti käytössä, voimakkaimmat sävyt saattavat päästää väriä ensimäisessä pesussa. Valmistajan pesusuositus langalle on 30 asteen hellävärainen konepesu mutta testimme mukaan kestää myös normaalin konepesun 40 asteessa! Canapan hamppukuitu on peräisin Belgiasta ja Ranskasta, lanka on kehrätty ja värjätty Italiassa.

OHJEITA LANG YARNSIN CANAPA-LANGALLE

Kokeile hamppulankaa vaikkapa Purl Sohon Waffle Stitch Washcloth -pesuliinaan. Canapa-langasta syntyisi myös Espace Tricot’n kevyt Gracious-pusero (ohje myös suomeksi) tai Joji Locatellin Staple Linen Top -toppi.

KURKKAA INSPIRAATIOTA INSTAGRAMISTA

#langyarnscanapa