Bertha BFL Sock -minivyyhtisetti

25,00 

 

 • Käsinvärjätty lanka
 • Setti sisältää neljä erisävyistä minivyyhtiä
 • Yhden vyyhdin koko: 20 g / 85 m
 • Koostumus: 75% superwash-käsitelty Bluefaced Leicester -lampaan villa, 25% nylon
 • Puikkosuositus: 2–3,5 mm käyttökohteesta ja käsialasta riippuen
 • Suositeltu neuletiheys: 28 s / 10 cm
 • Langan vahvuus: Fingering
 • Suosittelemme langalle käsinpesua tai pesukoneen käsinpesuohjelmaa, jotta värit säilyvät pitkään
 • Käsinvärjätty Kuopiossa
 • Valmistaja: Kässäkerho Pom Pom
 • Yksi minivyyhtisetti kulkee mainiosti kirjeenä

8 varastossa

Minivyyhtisetti sisältää neljä 20 gramman pikkuvyyhtiä käsinvärjättyä Bertha BFL Sock -lankaamme. Setissä on ainutkertaisia Värjärin erikoisia, eli sävyjä, joita ei välttämättä tule myyntiin enää uudelleen!

Mininivyyhtejä voit käyttää vaikkapa sukkien kärjissä, kantapäissä ja varren resorissa, raidoissa tai muussa hauskassa yksityiskohdassa. Pienet vyyhdit sopivat myös lapasten tai pipojen neulontaan, raitapaitojen materiaaliksi tai kirjoneuleisiin.

Yhdessä 20 gramman minivyyhdissä on 85 metriä lankaa. Lankapohja on sama kuin Bertha BFL Sock -langassamme, joten voit yhdistää minivyyhdit mainiosti täysikokoisiin vyyhteihin. Langan juoksevuus 100 grammalla on 425 metriä. Kuopiossa käsinvärjätty Bertha BFL Sock -lanka on monikäyttöinen fingering-vahvuinen Bluefaced Leicester -lampaan villan ja nylonin sekoite. BFL-kuitu on erityisen pehmeä, kestävä ja hyvin laskeutuva villakuitu. Käsinvärjätyt sävyt hehkuvat tässä lankapohjassa upeasti.

OHJESUOSITUKSIA POM POM BERTHA BFL -MINIVYYHDEILLE

POM POMIN KÄSINVÄRJÄTYISTÄ LANGOISTA

Langat värjätään pienissä erissä (tällä hetkellä max. 10 kpl kerrallaan). Käsinvärjättyjen lankojen saatavuus vaihtelee mm. pohjalangan varastotilanteen ja värjäysaikataulun mukaan. Kaikkia sävyjä ei välttämättä ole saatavilla jatkuvasti.

Yksiväristen lankojen sävyt ovat semi-solideja, joten värin tummuusaste hieman vaihtelee. Langassa saattaa olla myös värikylläisempiä kohtia. Kaikki moniväriset vyyhdit ovat uniikkeja. Vyyhtien sävyt vaihtelevat myös värjäyserän sisällä, joten eränumerointi on vain suuntaa antava. Isommissa neuleissa suosittelemme raidoittamaan työtä kahdelta kerältä ja varaamaan työhön riittävästi lankaa kerralla. Tilatessasi useamman vyyhdin samaa väriä, pyrimme laittamaan sinulle saman värjäyserän lankoja, mutta aina se ei ole mahdollista. Silloin pyrimme katsomaan, että langat olisivat mahdollisimman samanlaisia. Epävarmoissa tilanteissa olemme yhteydessä sinuun ennen tilauksen hyväksymistä.

Pyrimme kuvaamaan kaikki langat mahdollisimman todenperäisesti. Kuvassa näkyvät vyyhdit ovat esimerkkejä värisävystä eikä lankoja kuvata aina uudelleen erän vaihtuessa. Saamasi vyyhti ei siis välttämättä ole sama kuin kuvassa. Muistathan myös, että näyttö saattaa vääristää sävyjä.

Lähetämme omista käsinvärjätyistä langoista mielellämme tarvittaessa myös pienet värimallit veloituksetta. Voit tilata mallit muun tilauksen yhteydessä mainitsemalla asiasta verkkokaupan kassalla kommenttikentässä tai voit tilata mallit myös sähköpostilla: shop@pompom.fi. Kerro viestissä missä lankapohjassa ja värissä mallin tai mallit haluat.

KURKKAA INSPIRAATIOTA INSTAGRAMISTA

#pompomberthabfl#pompombflsock