Beiroa - Retrosaria Rosa Pomar

10,00 

 

 

Tuotekuvat tulossa pian!

 

100 g / 250 m, kerän paino +/-100 g

  • 100% portugalilaista Bordaleira Serra da Estrela -lampaiden villaa
  • Puikkosuositus 4–5 mm käyttökohteesta ja käsialasta riippuen
  • Suositeltu neuletiheys 20 s / 10 cm
  • Käsinpesu
  • Valmistettu Portugalissa
Poista

Yksisäikeinen, kierteetön portugalilainen Beiroa on ihanan ilmava, luonteikas ja rouhea. Upeissa sävyissä hehkuva DK-vahvuinen lanka on omiaan erityisesti asusteisiin ja villapaitoihin. Kokeile lankaa sekä erilaisiin pintaneuleisiin että kirjoneuleeseen.

Lanka saattaa tuntua kerällä karheahkolta, mutta pehmenee huomattavasti ensimmäisen pesun ja käytön jälkeen säilyttäen kuitenkin Beiroalle ominaisen luonnollisuuden. Keveä Beiroa tuntuukin kuin käsinkehrätyltä, langan paksuus ihanasti vaihtelee. Lankaan kehrätty tummempi kuitu tuo sävyihin eloisuutta ja vaihtelevuutta.

Tuotekuvasta poiketen Beiroa toimitetaan nykyään vyyhtien sijaan kerillä, joten neulomaan pääsee saman tien!

OHJEITA RETROSARIA ROSA POMARIN BEIROA-LANGALLE

Lanka sopii todella kauniisti kirjoneuleisiin, kuten vaikkapa Jennifer Steingassin Treysta-paitaan. Melody Hoffman on suunnitellut Bétula-huiviohjeensa Beiroalle.

RETROSARIA ROSA POMARIN LANGOISTA

Beiroan kerien paino vaihtelee n. 90–100 gramman välillä, tilaa siis lankaa riittävästi projektiisi kerralla. Eri värjäyserien välillä saattaa olla vaihtelua. Pyrimme laittamaan sinulle saman värjäyserän lankoja, mutta aina se ei ole mahdollista. Silloin pyrimme katsomaan, että langat olisivat mahdollisimman samanlaisia. Epävarmoissa tilanteissa olemme yhteydessä sinuun ennen tilauksen hyväksymistä.

KURKKAA INSPIRAATIOTA INSTAGRAMISTA:

#beiroayarn