Bébé Soft Wash - Kremke Soul Wool

7,50 

 

  • 50 g / 140 m
  • 100% kloorittomasti superwash-käsitelty merinovilla
  • Puikkosuositus 3–4 mm käyttökohteesta ja käsialasta riippuen
  • Suositeltu neuletiheys 20 s / 10 cm
  • Lanka on mulesing-vapaata
  • Hellävarainen konepesu villaohjelmalla tai käsinpesu. Käsittele kosteaa neuletta aina hellästi, jottei se pääse venähtämään.
Poista

Kremke Soul Woolin superpehmeä ja taatusti kutittamaton Bébé Soft Wash on 100% merinovillalanka. Lanka käsitelty konepesua kestäväksi kloorivapaalla plasmakäsittelyllä, joka on perinteistä superwash-käsittelyä ympäristöystävällisempi. Valmistusprosessissa kuluu mm. vähemmän vettä sekä kemikaaleja. Langan eteläamerikkalaisilta farmeilta hankittu merino on myös mulesing-vapaata ja langalle on myönnetty Öko-Tex -sertifikaatti.

Naisen M-kokoinen pusero syntyy noin 450 grammasta lankaa. Valmistajan ilmoittama langanvahvuus Bébé Soft Washille on worsted mutta lankaa voi neuloa monella tiheydellä, joten kokeile tätä myös DK- tai jopa sport-vahvuista lankaa vaativiin ohjeisiin. Lopullisiin mittoihinsa neulos asettuu vasta kastelussa ja pingotuksessa, joten suosittelemme samaa käsittelyä myös mallitilkulle oikean tiheyden varmistamiseksi. Käsittele kosteaa neuletta aina hellästi, jottei se pääse venähtämään.

OHJEITA KREMKE SOUL WOOLIN BÉBÉ SOFT WASH -LANGALLE

Nelisäikeisestä Bébé Soft Washista neulot pehmeimmät neuleet niin perheen pienimmille kuin puserot, villatakit ja asusteet aikuisellekin. Ensimmäiset omat ohjesuosikkimme langalle ovat PetiteKnitin Anker’s Sweater ja Joji Locatellin Super Simple Summer Sweater. Kokeile myös kirjo- ja palmikkoneuleisiin!

KURKKAA INSPIRAATIOTA INSTAGRAMISTA

#bebesoftwash