Arwetta Classic - Filcolana

5,30 

 

  • 50 g / 210 m
  • 80% superwash-käsitelty merinovilla, 20% nylon
  • Puikkosuositus  2,5–3 mm käyttökohteesta ja käsialasta riippuen
  • Suositeltu neuletiheys 28–32 s / 10 cm
  • Lanka on mulesing-vapaata, villan alkuperämaa Falklandin saaret
  • Konepestävä, mitä hellemmin lanka pestään sen pidempään se kestää

Täydennystä ja uusia sävyjä tulossa varastoon arviolta viikolla 39, tilaa saapumisilmoitus sähköpostiisi alta!

Poista

Filcolanan Arwetta ei suotta kanna nimessään sanaa Classic. Tämä fingering-vahvuinen nelisäikeinen konepestävä lankaklassikko on vakiinnuttanut asemansa monen neulojan puikoilla. Alunperin Arwetta Classic suunniteltiin lastenneuleisiin sopivaksi pehmeäksi ja kestäväksi langaksi – tämän lisäksi lanka on omiaan niin sukkiin kuin muihinkin asusteisiin sekä isompiin neuleisiin. Monikäyttöisen langan hinta-laatusuhde on erinomainen.

Arwetta Classic on koostumukseltaan 80% superwash-käsiteltyä, mulesing-vapaata merinovillaa ja 20% nylonia. Arwetta valmistetaan Falklandin saarten merinovillasta. Yksi kerä painaa 50 grammaa. Värivalikoima on laaja ja sisältää myös kauniita meleerattuja sävyjä (melange).

Naisen M-kokoinen pusero syntyy noin 400 grammasta lankaa, sukat 100 grammasta.

OHJEITA FILCOLANAN ARWETTA CLASSIC -LANGALLE

Kolmesta vyyhdistä Arwettaa neulot PetiteKnitin suositun Oslo-pipon. Eri värejä yhdistelemällä syntyisi myös Maria Kostamovaaran suunnittelemat Namu-sukat tai kivat palkkiraitasukat, katso inspiraatiota Instagramista hashtagilla #palkkiraitasukat.

Arwetta Classicille löytyy myös paljon ilmaisohjeita valmistajan sivulta, ohjeet ovat pääsääntöisesti englanniksi, tanskaksi ja saksaksi.

KURKKAA INSPIRAATIOTA INSTAGRAMISTA

#filcolanaarwetta