Arwetta Classic - Filcolana

5,30 

 

  • 50 g / 210 m
  • 80% superwash-käsitelty merinovilla, 20% nylon
  • Puikkosuositus  2,5–3 mm käyttökohteesta ja käsialasta riippuen
  • Suositeltu neuletiheys 28–32 s / 10 cm
  • Lanka on mulesing-vapaata, villan alkuperämaa Falklandin saaret
  • Konepestävä, mitä hellemmin lanka pestään sen pidempään se kestää
Poista

Filcolanan Arwetta ei suotta kanna nimessään sanaa Classic. Tämä fingering-vahvuinen nelisäikeinen konepestävä lankaklassikko on vakiinnuttanut asemansa monen neulojan puikoilla. Alunperin Arwetta Classic suunniteltiin lastenneuleisiin sopivaksi pehmeäksi ja kestäväksi langaksi – tämän lisäksi lanka on omiaan niin sukkiin kuin muihinkin asusteisiin sekä isompiin neuleisiin. Monikäyttöisen langan hinta-laatusuhde on erinomainen.

Arwetta Classic on koostumukseltaan 80% superwash-käsiteltyä, mulesing-vapaata merinovillaa ja 20% nylonia. Arwetta valmistetaan Falklandin saarten merinovillasta. Yksi kerä painaa 50 grammaa. Värivalikoima on laaja ja sisältää myös kauniita meleerattuja sävyjä (melange).

Naisen M-kokoinen pusero syntyy noin 400 grammasta lankaa, sukat 100 grammasta.

OHJEITA FILCOLANAN ARWETTA CLASSIC -LANGALLE

Kolmesta vyyhdistä Arwettaa neulot PetiteKnitin suositun Oslo-pipon. Eri värejä yhdistelemällä syntyisi myös Maria Kostamovaaran suunnittelemat Namu-sukat tai kivat palkkiraitasukat, katso inspiraatiota Instagramista hashtagilla #palkkiraitasukat. Arwetta Classicille löytyy myös paljon ilmaisohjeita valmistajan sivulta, ohjeet ovat pääsääntöisesti englanniksi, tanskaksi ja saksaksi.

KURKKAA INSPIRAATIOTA INSTAGRAMISTA

#filcolanaarwetta