Arisa-ompelukaava | FI

16,90 

 

  • Painettu paperinen ompelukaava suomalaiselta SUMEE Apparelilta
  • Kaavassa koot 32–52
  • Kaava sisältää saumanvarat
  • Valitse kokosi rinnanympäryksen mukaan
  • Yksi kaava kulkee kätevästi kirjeitse

20 varastossa

Arisa-mekkokaava on suomalaisen SUMEE Apparelin ensimmäinen ompelukaava. Ajaton Arisa-mekko on muotoiltu niin, ettei sinun tarvitse tinkiä tyylistä tai mukavuudesta. Mekko on väljä ja tuntuu viileältä kovallakin helteellä. Isot taskut ovat mukavat ja käytännölliset. Takaosan persoonallinen vetoketjukiinnitys tuo mekkoon designtuotteen tunnun. Mekon voi helposti valmistaa myös esimerkiksi huomaamattomalla piilovetoketjulla.

Arisa-ompelukaavalla ommeltu mekko sopii niin arkeen kuin juhlaankin. Tätä mekkoa muunteletkin pelkällä materiaalilla: valitse pellavaa, puuvillaa tai hohtavaa silkkiä! Arisa-mekkoon sopii parhaiten kudotut kankaat, jotka ovat pehmoisia, mutta ryhdikkäitä. Tällöin esimerkiksi mekon hihat pysyvät kauniisti pystyssä. Kuvan mekko on valmistettu 100% pellavasta (paino 230g/m²).

Mekkokankaan lisäksi tarvitset vain samanväristä ompelulankaa ja 25 cm pitkän vetoketjun. Lisäksi ohuissa kankaissa pääntien alavara on hyvä tukea kauttaaltaan liimatukikankaalla. 145 cm leveää mekkokangasta tarvitset 1,5–2,5 metriä mekon koosta riippuen. Kaava sisältää saumanvarat.

Kuvissa oleva mekko on kokoa 34 ja malli on 166cm / RY 80cm. Mekon pituus on polven yläpuolelle. Varaa enemmän kangasta, jos haluat pidemmän mekon.Arisa-ompelukaava kokotaulukko

KURKKAA INSPIRAATIOTA INSTAGRAMISTA

#arisamekko