SEW LIBERATED

Amerikkalainen ompelukaavavalmistaja Sew Liberatedin tarina sai alkunsa vuonna 2006. Perustaja Meg McElwee työskenteli maalaiskoulun opettajana Meksikossa, ja ryhtyi vapaa-aikanaan kaavoittamaan ja ompelemaan vaatteita, ensin tarpeesta ja myöhemmin sen voimaantumisen ja ilon tunteen vuoksi, jota ompelu toi hänen elämäänsä. Ompeluinnostus kasvoi blogiksi sekä vähitellen myös omien kaavojen suunnitteluksi ja myymiseksi.

Vuosien kuluessa Sew Liberated on keskittynyt slow fashion -ajatukseen ja kestävän kehityksen huomioimiseen. Kaavavalmistaja uskoo, että omien vaatteiden valmistaminen voi olla mullistavaa niin henkilökohtaisesti kuin maailmanlaajuisestikin, kun se tehdään kestävän muodin opit mielessä pitäen.

Kässäkerho Pom Pomin valikoimista löydät Sew Liberatedin paperiset ompelukaavat Hinterland- ja Metamorphic-mekkoihin, Estuary- ja Gypsum-hameisiin, Arenite-housuihin sekä Lichen-takkimekkoon. Ompelukaavat sisältävät kuvalliset ompeluohjeet englanniksi. Sew Liberatedin kaavojen kokovalikoima on laaja, kokoja löytyy useimmista kaavoista vähintään 15 vaihtoehtoa.

Näytetään kaikki 6 tulosta

Näytetään kaikki 6 tulosta