Tervetuloa uuteen verkkokauppaan

Olet löytänyt tiesi Kässäkerho Pom Pomin vuonna 2021 uudistettuun verkkokauppaan. Lämpimästi tervetuloa!

Vanha verkkokauppamme, joka avattiin 2016, palveli ihan mainiosti, mutta kaipasimme jo hieman muutosta: lisää muunneltavuutta ja parempaa käytettävyyttä. Uutta kauppaa on rakennettu hartaudella (yli kaksi vuotta!), mutta kuten kaikessa tekemisessämme, hyvä syntyy vain ajan kanssa.

Uusi verkkokauppa eroaa edellisestä kansainvälisyyden lisäksi erityisesti uuden kategoriajaon vuoksi. Olemme käyttäneet paljon aikaa toimivien valikoiden suunnitteluun. Toivottavasti ne ovat teistäkin selkeät ja helpottavat tuotteiden löytämistä. Lisäksi sivuilla on nyt blogi, jossa jaetaan ajankohtaisia asioita, ohjeita ja vinkkejä. Loppuneesta tuotteesta voit uudessa kaupassa tilata kätevästi viestin, joka ilmoittaa kun tuotetta on taas varastossa. Olemme panostaneet myös kuviin ja osa tuotteista onkin kuvattu kokonaan uusiksi. Uudistuksen myötä halusimme samalla lyhentää verkkokaupan osoitteen lyhyeksi ja ytimekkääksi, pompom.fi:ksi.

Vaikka neljät silmäparit ovat tutkineet ja testanneet uutta kauppaa, voi olla, että sieltä löytyy virheitä, outouksia tai toimimattomuuksia. Mikäli tällainen osuu silmääsi, olisimme ikionnellisia mikäli laittaisit siitä meille viestiä joko sähköpostiin tai vaikka kuvakaappauksen somessa yksityisviestillä.

Toivottavasti viihdyt. Niin ihanaa kun löysit tänne! ♥