MIKÄ POM POM?

Kässäkerho Pom Pom on lankakauppa ja kangaskauppa Kuopion keskustassa. Myymälämme sijaitsee Puijonkadun ja Suokadun kulmauksessa, parinsadan metrin päässä torilta. Vuonna 2016 avatulla kodikkaalla kässämyymälällä on myös monipuolinen verkkokauppa osoitteessa www.pompom.fi.

Pom Pomin valikoimasta löytyvät pehmeimmät langat, ihanimmat kankaat ja upeimmat ompelukaavat sekä halutuimmat lahjat kaikille kässäilijöille. Oman vaatemalliston suositut Monday- ja Tuesday-mekot löytyvät sekä ompelukaavoina että valmiina pellavamekkoina.

Omien, osittain käsinvärjättyjen Pom Pom -lankojemme lisäksi kaupasta löytyy muun muassa BC Garnin, Filcolanan, Isagerin, Kremke Soul Woolin ja Lana Grossan lankoja sekä Cocoknitsin, ChiaoGoon ja Cloverin neuletarvikeita.

Pehmeiden pellavakankaiden ja ihanien viskoosikankaiden kaveriksi kaupasta löytyy ompelukaavoja Merchant & Millsiltä, Sew Liberatedilta, Namedilta, Me and Kiddo Patternsilta, The Assembly Lineltä sekä Sumeelta ompelutarvikkeita unohtamatta.

Pom Pomin kivijalka- ja verkkokaupassa sinua palvelevat JonnaMaija ja Liinu, taustajoukoissa markkinoinnin parissa häärii Annu. Me olemme täällä sinua varten, joten ethän epäröi ottaa yhteyttä mikäli kaipaat apua langan, kankaan tai värin valintaan. Laitamme esimerkiksi enemmän kuin mielellämme väriyhdistelmäkuvia langoista ja kankaista kaupan numerosta WhatsApp-viestillä.

Palamme halusta nähdä mitä meiltä ostetuista materiaaleista syntyy. Jos julkaiset valmiista työstä kuvan Instagramissa, lisää postaukseen #kassakerhopompom tai merkitse meidät rohkeasti julkaisuun. Jaamme erittäin mielellämme stooreissa inspiraatiota eteenpäin.

Ihanaa, kun olet täällä. Lämpimästi tervetuloa mukaan!

YHTEYSTIEDOT

Kässäkerho Pom Pom
Puijonkatu 24
70110 Kuopio

040-9624926

shop@pompom.fi

www.pompom.fi

Y-tunnus 2406511-6

HELPOITEN OTAT MEIHIN YHTEYTTÄ TÄYTTÄMÄLLÄ ALLA OLEVAN LOMAKKEEN.