MIKÄ POM POM?

Kässäkerho Pom Pom on lankakauppa ja kangaskauppa Kuopiossa.

Tarkemmin sanottuna Pom Pom on vuonna 2016 avattu kodikas lanka- ja kangaskauppa Kuopion sydämessä parinsadan metrin päässä torilta, sekä tietenkin myös verkossa. Pom Pomin valikoimasta löytyvät pehmeimmät langat, ihanimmat kankaat ja upeimmat ompelukaavat sekä halutuimmat lahjat kaikille kässäilijöille. Oman vaatemalliston suositut Monday- ja Tuesday-mekot löytyvät sekä ompelukaavoina että valmiina pellavamekkoina.

Pom Pomin omien Kuopiossa käsinvärjättyjen lankojen lisäksi kaupasta löytyvät muun muassa Isagerin, BC Garnin, Kremke Soul Woolin, Retrosaria Rosa Pomarin, Lang Yarnsin, Lana Grossan, Regian, Filcolanan ja Holst Garnin langat sekä Cocoknitsin, ChiaoGoon ja Cloverin neuletarvikkeet. Pehmeiden pellavakankaiden ja ihanien viskoosikankaiden kaveriksi kaupasta löytyy läjäpäin upeita ompelukaavoja Merchant & Millsiltä, Sew Liberatedilta, Namedilta, Me and Kiddo Patternsilta, The Assembly Lineltä sekä Sumeelta ompelutarvikkeita unohtamatta.

Tiesitkös, että olemme paljon enemmän kuin pelkkä kauppa? Pom Pomin neuleolohuoneessa järjestetään normaalioloissa lähes joka viikko kaikille avoimia neule- ja kässätapaamisia. Ota mukaan oma neule, virkkuu tahi muu mukana kulkeva käsityö ja liity iloiseen seuraamme – pannu on kuumana. Katso seuraavat neuletapaamisajat täältä.

Pom Pomin kivijalka- ja verkkokaupassa sinua palvelevat JonnaMaija ja Liinu, taustajoukoissa markkinoinnin parissa häärii Annu. Me olemme täällä sinua varten, joten ethän epäröi ottaa yhteyttä mikäli kaipaat apua langan, kankaan tai värin valintaan. Laitamme esimerkiksi enemmän kuin mielellämme väriyhdistelmäkuvia langoista ja kankaista kaupan numerosta WhatsApp-viestillä.

Palamme halusta nähdä mitä meiltä ostetuista materiaaleista syntyy. Jos julkaiset valmiista työstä kuvan Instagramissa, lisää postaukseen #kassakerhopompom tai merkitse meidät rohkeasti julkaisuun. Jaamme erittäin mielellämme stooreissa inspiraatiota eteenpäin.

Ihanaa, kun olet täällä. Lämpimästi tervetuloa mukaan!

 

YHTEYSTIEDOT

Kässäkerho Pom Pom
Puijonkatu 24
70110 Kuopio

040-9624926

[email protected]

www.pompom.fi

2406511-6

 

HELPOITEN OTAT MEIHIN YHTEYTTÄ TÄYTTÄMÄLLÄ ALLA OLEVAN LOMAKKEEN